Meet uw stroomverbruik

Meet uw stroomverbruik

minuten lezen
Regelmatig vragen klanten wat een product aan stroom verbruikt en wat dit verbruik aan kosten met zich meebrengt. Hoe meet u dit zelf?

Regelmatig vragen klanten wat een product aan stroom verbruikt en wat dit verbruik aan kosten met zich meebrengt. Op veel producten staat het verbruik aangeven, denk bijvoorbeeld aan verlichting of verwarming. Maar, klopt het verbruik ook in de praktijk?

En wat als er bijvoorbeeld een dimmer aangesloten is, meerdere apparaten combineert worden of het apparaat niet op volledig vermogen in is geschakeld? Q-Link energiekostenmeter digitaal

Meten is weten!

Wij kunnen een inschatting maken, maar dat blijft een inschatting. U kunt aan de slag gaan met een multimeter, maar dat is vaak niet praktisch. Daar moet toch een eenvoudigere oplossing voor zijn? Wij hebben gezocht en gevonden!

Q-Link energiekostenmeter digitaal

Specifiek om thuis het stroomverbruik te meten hebben wij de Q-Link energiekostenmeter digitaal opgenomen in ons assortiment. Met de Q-Link energiekostenmeter digitaalkunt u eenvoudig, snel en voordelig het energieverbruik van een apparaat meten. Steek de energiemeter in het stopcontact en steek de stroomstekker van het apparaat waar u het verbruik van wilt meten in de energiemeter, zo eenvoudig is het! Op het LCD-scherm kunt u vervolgens het huidige energieverbruik aflezen, alsmede onder andere het voltage en de gebruiksduur.

Stroomkosten?

Het energieverbruik weten is één ding, maar wat kost dat nou precies? Ook daar kan de energiemeter u mee van dienst zijn! Op de energiekostenmeter kunt u uw KWh tarief instellen, waarna u de daadwerkelijke kosten van het gemeten verbruik af kunt lezen. Een makkelijke manier om zelf te meten wat uw apparaten verbruiken, een leuke en leerzame manier om te zien wat u bijvoorbeeld kunt besparen door een gloeilamp te vervangen door een LED-lamp!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »