Tros Radar rookmeldertest

Tros Radar rookmeldertest

minuten lezen
Tros Radar had recent een rookmeldertest met schokkende beelden. Voorkom gevaarlijke situaties en zorg voor een goede rookmelder!

Tros Radar heeft regelmatig een rookmeldertest. Voor de test werd een brand in een woonkamer gesimuleerd. Het is schrikbarend om te zien hoe snel een brand zich kan verspreiden door de gehele woonkamer. Nog schrikbarender is dat dergelijke branden jaarlijks tussen de 6000 en 7000 keer voorkomen, met circa 60 dodelijke slachtoffers als gevolg.

Rookmelders
In het item geeft de Brandweeracademie aan dat mensen die dergelijke branden overleven dit vrijwel altijd te denken hebben aan rookmelders. Wederom een bevestiging van het feit dat rookmelders van levensbelang zijn. Gezien de snelheid waarin een brand zich ontwikkeld is snel handelen essentieel. Dus, ook een goede, betrouwbare en snel reagerende rookmelder. Tros Radar heeft een aantal exemplaren getest, waarbij de Ajax Kidde 29D rookmelder als beste is getest. Ajax Kidde 29D rookmelder De Ajax Kidde 29D rookmelder maakte in de eerste test als eerste melding van de rooktest, in de tweede test nipt als tweede. Een uitstekende prestatie! De geluidsproductie is hard en de batterij gaat lang mee. Uiteraard voldoet de 29D keurig aan alle wettelijke normen. Eerder heeft de Consumentenbond de Ajax 29D eveneens als beste getest. Al met al, een uitstekende en betrouwbare keuze voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van de mensen om u heen! Onderneem actie! U kunt het betreffende fragment op de website van Tros Radar bekijken, informeer uzelf! De Ajax Kidde 29D rookmelder hebben wij tijdelijk extra scherp geprijsd, als kleine bijdrage van onze kant. Bestel nu en profiteer!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »