AntenneKlusspullen levert een groot assortiment antenne en telefoonmaterialen, waaronder antenneversterkers, ook wel huisaansluitingsversterker genoemd.

Een goede antenneversterker is bijna noodzaak om een zuiver tv signaal te krijgen gezien er in de woningen van tegenwoordig vaak meerdere antenneaansluitingen worden toegepast. Dat is ook de reden dat merken zoals Hirschmann, Wisi, Tratec en Astro antenneversterkers maken met meerdere digitale uitgangen, vaak retourgeschikt. Een retour geschikte antenneversterker is nodig voor toepassingen als kabelinternet, pay-per view en interactieve televisie. Ook zijn de meeste van deze antenneversterkers voorzien van het kabelkeurmerk. Deze producten zijn goedgekeurd en worden ondersteund door de kabelmaatschappijen zoals Ziggo, UPC, Caiway. Kijkt u voor meer informatie over de verschillende antenneversterkers bij het hoofdstuk antenneversterkers.

Ook aanverwante artikelen zoals einddozen, antennesplitters, multitap en coaxkabel vind u in ons ruime assortiment. Onder het hoofdstuk antennemateriaal vind u verder nog F-connectoren, Hirschmann artikelen, tv splitters, aftakelementen, antenneversterker aansluitmateriaal, antenneversterkers, data inbouwdozen, coaxkabels, coaxstekkers, kabeltester, cai signaaltester, telefoonsteker, utp patch kabels, telefoonkabel, etc.


Hirschmann COAX-kabels


alttext