VD draad geeft u de flexibiliteit die u nodig heeft als u elektra gaat aansluiten. De koperdraden van VD installatiedraad worden gebruikt om elektriciteit die binnenkomt via de centrale groepenkast te verdelen over de stopcontacten, verlichtingspunten en elektronische apparaten binnen uw huishouden. Om veilige verbindingen te maken, is het belangrijk om de bedrading in een buis of kabelgoot weg te werken.

 Lees meer >>

VD installatiedraad van Donné en Swares

Bij Klusspullen.nl kiezen we voor twee merken installatiedraad: Donné en Swares. Wij leveren VD draad van topmerk Donné in rollen van 100 meter. Donné levert hoogwaardige kwaliteit VD draad en beschikt over een flexibele kern, tegen een goede prijs. Dankzij de speciale coating is de draad extra makkelijk door een buis of bijvoorbeeld achter een plint te trekken, zonder dat u de isolatielaag beschadigt. Bij huismerk Swares is deze coating niet aanwezig, waardoor het draden trekken iets minder makkelijk gaat. Om deze reden adviseren wij bij langere lengtes voor Donné te kiezen. Uiteraard zijn beide merken VD draad voorzien van het KEMA KEUR keurmerk, zodat u zeker weet dat u er veilig en betrouwbaar mee kunt werken.

Verschillende aderkleuren

De verschillende lengtes installatiedraad zijn te verkrijgen in verschillende aderkleuren. Hiermee kunt u eenvoudig en veilig verschillende functies binnen uw stroomcircuit aanduiden (fasedraad, nuldraad, aardedraad en schakeldraad). U heeft de keuze uit de volgende kleurstellingen:

- zwart (schakeldraad)
- bruin (fasedraad)
- blauw (nuldraad)
- groen/geel (aardedraad)

VD actiepakket

Naast de vier losse kleuren Donné VD installatiedraad is ook een bundel beschikbaar, voor een speciale actieprijs. De bundel bestaat uit vier 100 meter rollen, elk met één van de vier beschikbare kleuren: bruin, blauw, groen/geel en zwart VD draad.

VD draad bestellen bij Klusspullen.nl

Er zijn vele redenen waarom u uw installatiedraad het beste kunt bestellen bij Klusspullen.nl. Allereerst profiteert u van het gemak van thuiswinkelen: al onze installatiekabels kunt u eenvoudig online bestellen, ze worden tegen lage verzendkosten bij u thuis bezorgd middels PostNL. Wij leveren uw bestelling veelal binnen 2 werkdagen bij u af, waar mogelijk zelfs binnen 1 werkdag (afhankelijk van onze voorraad en de transporteur). Bovendien profiteert u bij ons naast lage prijzen altijd van professioneel advies: de medewerkers van Klusspullen.nl zijn stuk voor stuk experts op het gebied van elektra en vertellen u graag meer over het veilig aansluiten van uw installaties. Bel onze helpdesk voor meer informatie (0570-626255) of stuur een e-mail naar [email protected]!