Sleuven vrezen, PVC-buizen of flexibele buizen plaatsen, kabels door de buizen trekken... bekabeling aanleggen bij bouw of verbouw kost een hoop tijd. Kan dat niet beter?

Voorbedrade flexibele buis

Absoluut, dat kan zeker beter met voorbedrade flexibele buizen. Het is:

- sneller, u legt immers in één keer zowel de beschermende buis als de benodigde bedrading aan.
- gemakkelijker, geen gedoe met een trekdraad die vast komt te zitten of van de kabels afschiet.
- praktischer, geen lange lengtes en lastig te vervoeren buizen of rollen draad.

Preflex

Preflex is één van de grootste fabrikanten van flexibele elektriciteitsbuizen in Europa. Wij hebben een selectie gemaakt uit het Preflex assortiment om u handige voorbedrade flexibele buizen aan kunnen bieden. Preflex

Soorten Preflex voorbedrade flexibele buis

De meest toegepaste variant is Preflex flexibele buis met VD draad. Met deze 16mm dikke flexibele geribbelde buis legt u snel, eenvoudig en veilig de bedrading voor uw elektrische installatie aan, netjes voorzien van blauw, bruin en geelgroen 2,5mm² VD draad.

Installatiedraad aanleggen is echter niet de enige klus waar u zo een hoop tijd en moeite op kunt besparen. Ook voor andere toepassingen bieden wij u met Preflex een mooie oplossing.

Wat dacht u van flexibele buis voorzien van Hirschmann KOKA799 om snel goede COAX-bekabeling aan te leggen? Of CAT5E netwerkkabel voorbedraad in buis? Of twee vliegen in één klap: CAT5E netwerk en COAX-kabel voorbedraad, samen in een enkele flexibele buis?

Flexibele voorbedrade buis bestellen

Net als veel andere soorten kabels en buizen kunt u bij Klusspullen.nl ook voorbedrade Preflex flexibele buis per meter bestellen.

Navigeer naar onze Preflex categoriepagina, kies de gewenste kabel en bestel eenvoudig het gewenste aantal meters. Zo betaalt u nooit te veel en bent u niet verplicht om onnodig extra meters aan te schaffen.

Op de productpagina's hebben wij bij elke type aanvullende (technische) specificaties en een installatiehandleiding staan.

Profiteer nu tevens van onze zeer scherpe introductieprijs, tot maar liefst 43% korting op de winkelprijs!
Preflex voorbedrade flexibele buis
alttext