Rookmelders zijn verplicht en van levensbelang, maar helaas vaak wel een doorn in het oog. Tot nu!

Forlife mini rookmelders

Maak kennis met de mini rookmelders van Forlife, met een formaat van slechts 46mm breed, diep en hoog de kleinste rookmelders op de markt:

Forlife mini rookmelder

Op de bovenstaande foto staat een exemplaar naast een iPhone, zodat goed te zien is hoe klein de rookmelder daadwerkelijk is.

Naast het compacte formaat valt de rookmelder op door het moderne design. Geheel in lijn met designstijlen van nu is voor een strakke en tegelijkertijd neutrale onopvallende vormgeving gekozen.

De Forlife mini rookmelders passen in elk interieur, in elke kamer en op elke plek.

Eenvoudige montage

In tegenstelling tot veel grote(re) rookmelders is het niet nodig om de rookmelder op een centraaldoos te plaatsen, al dan niet voor de toevoer van elektriciteit.

Deze mini rookmelders schroeft u eenvoudig op elke gewenste plek vast aan muur of plafond met de bijgeleverde montageplaat, schroeven en pluggen. Of voorkom boren en schroeven door gebruik te maken dubbelzijdig tape.

5 of 10 jaar bescherming

Er zijn twee versie leverbaar, identiek qua formaat, vormgeving en werking. Het verschil zit in de voeding en levensduur:


Veilig en betrouwbaar

Uiteraard gaat het compacte formaat niet ten koste van de veiligheid. Deze mini rookmelders zijn net zo betrouwbaar als grotere modellen.

Bij rook door (smeulend) vuur zal een luid 85 dB alarm klinken, evenals wanneer de batterij of melder zelf aan vervanging toe is.

Voor de technici: de Forlife mini rookmelders voldoen aan CE & EN14604: 2005+ AC2008 Standaard met regel 305/2011 - NF292.

Mini rookmelder bestellen

Interesse? meer weten? Bestel het gewenste model eenvoudig door hierboven op het gewenste type te klikken. U navigeert dan naar de product-/bestelpagina, waar tevens aanvullende informatie te vinden is.

alttext