Eindelijk is er een echte LED vervanger voor traditionele halogeenverlichting. De nieuwe Megaman High Performance LED spaart energie, gaat veel langer mee en geeft een hoge lichtopbrengst. Het is met recht lichttechnologie voor de 21e eeuw.
Met de High Performance LED is Megaman erin geslaagd om met een speciale technologie een constant kleurbehoud van de lamp te garanderen. De lichtopbrengst is hoog en de lumen output is groot (meer dan 90%). De Megaman High Performance LED geeft een perfect lichtbeeld en heeft halogeen sprankeling.
De Megaman High Performance LED is vanzelfsprekend energiezuinig en bijzonder duurzaam. De levensduur wordt gegarandeerd tot maar liefst 20.000 branduren, dit komt neer op ongeveer 7 jaar met 8 brand uren per dag Een bijkomend voordeel van het lage energieverbruik is de zeer lage warmteafgifte.
Andere technische specificaties zijn: een Ra waarde van 85 bij 2.800 K (92 bij 5.000 K) en een narrow beam angle (vanaf 24 graden).

Ook Klusspullen zal deze Megaman High Performance LED gaan leveren, kijk daarom regelmatig onder onze “Nieuwe producten” knop op de website.

Meer informatie: www.megaman.nl

alttext