Niko schakelmateriaal heeft een nieuwe generatie IP55 spuitwaterdicht schakelmateriaal voor buiten geïntroduceerd onder de naam New Hydro.
New Hydro bestaat uit polypropyleen en heeft een nieuw schakelmechanisme. De beschermingsgraad IP55 onderscheidt Niko van de andere fabrikanten in de Nederlandse markt.

Het nieuwe spuitwaterdichte opbouwmateriaal is vervaardigd van polypropyleen. Deze kunststof is veerkrachtig, bijna onbreekbaar en barst niet bij belasting. Het is ongevoelig voor omgevingskenmerken zoals zonlicht en het heeft een hoge chemische bestendigheid. Dat maakt New Hydro bijzonder geschikt voor veeleisende omgevingen.
Niko testte alle New Hydro producten in combinatie met OBO wartels (standaard meegeleverd). Deze wartels garanderen de gebruiker de IP55-waterdichtheid dankzij een geïntegreerde vormafdichtingslip en een ingenieuze lamellentechniek.

In de opbouwdoos is extra ruimte voor de bedrading voorzien. De verhoogde onderbak voorkomt dat de draden klem komen te zitten tussen de opbouwdoos en de deksel. New Hydro profiteert ook maximaal van het geoptimaliseerde schakelgevoel welke kenmerkend is voor het Niko assortiment.

Klik hier om direct naar de New Hydro serie te gaan.

alttext