Als u buiten elektra wilt installeren, is spatwaterdicht schakelmateriaal een absolute must. Maar ook in uw garage, in de bijkeuken of in andere ruimtes waar vocht een probleem kan vormen voor het veilig gebruik van elektrische schakelingen is het gebruik van spatwaterdicht schakelmateriaal aan te raden. In het assortiment spatwaterdicht schakelmateriaal van Klusspullen.nl vindt u schakelaars, maar ook wandcontactdozen die goed blijven functioneren onder de wat nattere omstandigheden. U kiest uit een ruim aanbod opbouw schakelmateriaal; maar ook inbouw schakelmaterialen zijn verkrijgbaar in ons online assortiment.

 Lees meer >>

Spatwaterdicht volgens de IP44-norm (of beter)

Spatwaterdicht betekent bij Klusspullen.nl ook echt spatwaterdicht. Alle materialen die wij verkopen, voldoen aan de internationale normen gesteld door het IEC. De norm die op ons schakelmateriaal van toepassing is, is de IP44-norm: deze wordt toegekend aan elektra die a: beschermd is tegen het binnendringen van vaste voorwerpen groter dan 1 mm en b: plensdicht is; er mag geen schade voortkomen uit besproeiing met 10 liter water per minuut, onder welke hoek dan ook. Sommige series zijn zelfs nog beter beschermd, bijvoorbeeld IP55. Dat is nog eens prettig idee!

Spatwaterdicht schakelmateriaal online bestellen

Bij Klusspullen.nl maken we het u graag gemakkelijk om veilig en spatwaterdicht schakelmateriaal te bestellen voor uw tuin, garage of andere vochtige ruimte. In onze webshop kiest u eenvoudig het schakelmateriaal dat u nodig heeft en plaatst u uw bestelling binnen enkele minuten. Omdat wij ruim 10.000 artikelen standaard op voorraad hebben, is de kans groot dat uw schakelmateriaal ook gewoon uit voorraad leverbaar is. U kunt dit direct online controleren op de productpagina.