Niko Hydro schakelmateriaal is stof- en spuitwaterdicht schakelmateriaal, waarmee u buiten veilig schakelaars, drukkers en wandcontactdozen kunt aansluiten. De IP55 beschermingsgraad staat garantie voor een goede, veilige en betrouwbare werking, ook in vochtige omgevingen. Niko Hydro is gemaakt van vrijwel onbreekbaar en uitermate duurzaam polypropyleen. Omdat niet elke woning, elk tuinhuisje, terras of bijvoorbeeld garage gelijk is gekleurd, is Niko Hydro schakelmateriaal in drie verschillende kleuren leverbaar: grijs, wit en zwart. Zo is voor elke wens en elke smaak een bijpassende kleur Niko Hydro beschikbaar. Alle drie de kleuren zijn even duurzaam en zowel opbouw als inbouw leverbaar.

Lees meer >>

De producten van Niko Hydro zijn niet geschikt voor het gebruik in ammoniakrijke omgeving zoals bijvoorbeeld varkensstallen.

Niko Hydro schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Wij leveren Niko Hydro voor het grootste deel uit eigen voorraad, uiteraard tegen een zeer scherpe prijs. Op Niko Hydro ontvangt u maar liefst vier jaar garantie. Is er onverhoopt iets mis? Of heeft u per ongeluk foutief of teveel Niko Hydro besteld? Geen probleem! Wij staan voor kwaliteit, advies en service. Maak gerust gebruik van onze 30 dagen retourtermijn of neem contact met ons op. Wij helpen u graag en zijn pas tevreden als u dat bent!

Bekijk ook de andere series Niko schakelmateriaal eens.

Spuitwaterdicht schakelmateriaal

Niko Hydro biedt spuitwaterdichte en stofwerende schakelaars, data-aansluitingen en stopcontacten. Ideaal voor installatie in uitdagende omgevingen zoals terrassen, wasruimtes of rond zwembaden, ze garanderen veiligheid en design, ongeacht de omstandigheden.

IP55 gecertificeerd schakelmateriaal

Niko Hydro biedt schakelaars en stopcontacten die speciaal ontworpen zijn voor buitengebruik, met een IP55-certificering voor extra gemoedsrust. Maar wat houdt deze certificering precies in?
De IP55-certificering garandeert dat de Niko Hydro installaties spuitwaterdicht zijn. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen waterstralen onder lage druk uit verschillende richtingen. Echter, het is belangrijk op te merken dat, hoewel ze spuitwaterdicht zijn, ze niet volledig waterdicht zijn en dus niet bestand tegen onderdompeling in water.

Kies voor Niko Hydro en ervaar de betrouwbaarheid van IP55-gecertificeerde schakelaars en stopcontacten voor buitengebruik.

NIKO Hydro tuinpaal

Met Niko Hydro schakelmateriaal is buitengebruik geen probleem, zelfs als er geen muur in de buurt is. Ontdek de strakke tuinpaaltjes van Niko, verkrijgbaar in grey, black of white. Deze veelzijdige tuinpaaltjes kunnen tot drie Niko Hydro functies bevatten. Of u nu op zoek bent naar schakelaars, stopcontacten, data-aansluitingen, USB-laders of een sleutelschakelaar, Niko Hydro tuinpaaltjes bieden de oplossing. Breng gemak en stijl naar uw buitenruimte met Niko Hydro schakelmateriaal