Niko Hydro schakelmateriaal

Niko Hydro is een programma van stofdicht en spuitwaterdicht schakelmateriaal. Deze serie is speciaal ontwikkeld om veilig schakelaars, drukkers en wandcontactdozen te kunnen aansluiten in de buitenlucht en natte ruimtes. De IP55 beschermingsgraad staat garant voor een goede, veilige en betrouwbare werking, ook in vochtige omgevingen. Het is zowel als opbouw- en als inbouwschakelmateriaal toe te passen.

Omdat niet elke woning, elk tuinhuisje, terras of garage dezelfde kleur heeft is Niko Hydro schakelmateriaal in drie verschillende tinten leverbaar, te weten grijs, wit en zwart. Zo is voor elke wens en elke smaak een bijpassende kleur Niko Hydro beschikbaar. Alle drie de kleuren zijn even duurzaam. Door gebruik te maken van het uitermate duurzame polypropyleen is het vrijwel onbreekbaar.

 Lees meer >>

Let op: De producten van Niko Hydro zijn niet geschikt voor het gebruik in ammoniakrijke omgeving zoals bijvoorbeeld varkensstallen.

Spuitwaterdicht schakelmateriaal

Niko Hydro biedt spuitwaterdichte en stofwerende schakelaars, data-aansluitingen en stopcontacten. Ideaal voor installatie in uitdagende omgevingen zoals terrassen, wasruimtes of rond zwembaden: ze garanderen veiligheid en design, ongeacht de omstandigheden.

IP55 gecertificeerd schakelmateriaal

Niko Hydro biedt schakelaars en stopcontacten die speciaal ontworpen zijn voor buitengebruik, met een IP55-certificering voor extra zekerheid. Maar wat houdt deze certificering precies in? De IP55-certificering betekent dat de Niko Hydro installaties spuitwaterdicht zijn. Je kunt er de tuinslang op kunt zetten vanuit verschillende richtingen en er ontstaat dan geen kortsluiting. Dat is een prettige gedachte. Voor de zekerheid moet je dat maar niet uitproberen en gewoon van ons aannemen! En hoewel de Hydro-serie goed bestand is tegen geplons en gespetter kun je ze niet onderdompelen in water. Ze zijn spuitwaterdicht, niet waterdicht.

Kies voor Niko Hydro en ervaar de betrouwbaarheid van IP55-gecertificeerde schakelaars en stopcontacten voor buitengebruik.

Niko Hydro fietsoplaadpunt

Niko Hydro fietsoplaadpunt

Steeds meer mensen hebben een elektrische fiets die regelmatig opgeladen dient te worden. Of je dat opladen nu in je schuur doet of onder een afdakje, dat moet wel veilig gebeuren. Zelf als er niet eens een afdakje is. Speciaal daarvoor heeft Niko deze fietsoplaadpunten opgenomen in het Hydro assortiment. Herkenbaar aan de groene klep met fiets-symbool. Deze stopcontacten zijn ook gegarandeerd regendicht. Zelfs als de regen hard neerplenst laadt je buiten veilig je elektrische fiets of fat bike op.

Geschikt voor alle Niko Hydro opbouw- en inbouwkaders en met een slim en herkenbaar groen deksel en fietslogo, kan je kiezen uit een stopcontact van 10 A of 16 A. Ze zijn te verkrijgen in alle drie de kleuren en je vindt ze onder de wandcontactdozen.

Niko Hydro tuinpaal

Ook als je een stopcontact midden in je grasveld of bloemborder wilt kun je met de Hydro-serie uit de voeten. De tuinpaaltjes zijn ontwikkeld voor toepassingen waar geen muur voorhanden is om het stopcontact op te bevestigen. Ze zijn verkrijgbaar in white, grey en black en op een bodemplaat of op een pin de je zo in de grond steekt. Deze veelzijdige tuinpaaltjes kunnen tot drie Niko Hydro functies bevatten. Of je nou op zoek bent naar schakelaars, stopcontacten, data-aansluitingen, USB-laders of een sleutelschakelaar voor in de tuin, Niko Hydro tuinpaaltjes zijn de oplossing. Breng gemak en stijl naar je buitenruimte met Niko Hydro tuinpalen!

De voordelen van Niko Hydro bij elkaar:

  • Kwaliteit: Niko Hydro is gemaakt van duurzaam en PVC-vrij polypropyleen dat bestand is tegen lange tijd in de buitenlucht.
  • 4 jaar fabrieksgarantie: Hydro is bijna onverwoestbaar. Toch wat mis? Je krijgt 4 jaar fabrieksgarantie.
  • Innovatie: Niko blijft het productenprogramma verbeteren omdat er altijd nieuwe wensen bij komen.
  • Veelzijdigheid: de Hydro serie biedt alles om op een veilige manier stroom aan te leggen op natte plekken.
  • Design: Niko producten zijn niet alleen duurzaam, ze zijn ook gewoon mooi.

Niko Hydro schakelmateriaal kopen bij Klusspullen.nl

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor klussen, waardoor we jouw ideale partner zijn op het gebied van elektra en schakelmateriaal. Wij leveren Niko Hydro meestal uit eigen voorraad, uiteraard tegen een zeer scherpe prijs. Op Niko Hydro krijg je bovendien maar liefst vier jaar garantie. Is er onverhoopt iets mis? Of heb je per ongeluk verkeerd of teveel besteld? Geen probleem! Wij staan voor kwaliteit, advies en service. Wij hebben onze 30 dagen retourtermijn immers niet voor niets! Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt. Wij helpen je graag!