Niko Hydro schakelmateriaal is stof- en spuitwaterdicht schakelmateriaal, waarmee u buiten veilig schakelaars, drukkers en wandcontactdozen kunt aansluiten. De IP55 beschermingsgraad staat garantie voor een goede, veilige en betrouwbare werking, ook in vochtige omgevingen. Niko Hydro is gemaakt van vrijwel onbreekbaar en uitermate duurzaam polypropyleen. Omdat niet elke woning, elk tuinhuisje, terras of bijvoorbeeld garage gelijk is gekleurd, is Niko Hydro schakelmateriaal in drie verschillende kleuren leverbaar: grijs, wit en zwart. Zo is voor elke wens en elke smaak een bijpassende kleur Niko Hydro beschikbaar. Alle drie de kleuren zijn even duurzaam en zowel opbouw als inbouw leverbaar.


De producten van Niko Hydro zijn niet geschikt voor het gebruik in ammoniakrijke omgeving zoals bijvoorbeeld varkensstallen

Niko Hydro schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Wij leveren Niko Hydro voor het grootste deel uit eigen voorraad, uiteraard tegen een zeer scherpe prijs. Op Niko Hydro ontvangt u maar liefst vier jaar garantie. Is er onverhoopt iets mis? Of heeft u per ongeluk foutief of teveel Niko Hydro besteld? Geen probleem! Wij staan voor kwaliteit, advies en service. Maak gerust gebruik van onze 30 dagen retourtermijn of neem contact met ons op. Wij helpen u graag en zijn pas tevreden als u dat bent!

Bekijk ook de andere series Niko schakelmateriaal eens.