Draad & kabelOok op het gebied van draad, kabel en snoer biedt Klusspullen een breed assortiment.
Zo leveren we o.a. grondkabel, vd draad en installatiekabel zoals xmvk kabel en ymvk kabel.
De draad en kabel in ons assortiment voldoen uiteraard  aan de vereiste keurmerken en zijn van gerenommeerde merken zoals Donné, Eldra, TKF en Dynamic.
Veel verkochte producten zoals xmvk kabel, ymvk kabel en grondkabel zijn zowel per meter als per rol van 100 te bestellen. Ook leveren we haspels met daarop 500 meter kabel of grondkabel.
Doordat we bij veel soorten kabel en draad met kniplengtes werken bestelt u nooit teveel zodat u de kabel op maat kunt installeren.
VD draad hebben we in verschillende soorten en lengtes en zijn leverbaar van het merk Donné of Eldra. Ook soepel vd draad en gereedschappen om vd draad door leidingen te trekken vindt u bij ons.
Buiten het brede assortiment draad en kabel hebben we ook diverse soorten snoeren voor zowel thuisgebruik als voor speciale toepassingen zoals op werkplaatsen en bouwplaatsen.
Rubberkabel, hittebestendig snoer (ook wel siliconensnoer genoemd) zijn dan ook bij ons gewoon op voorraad leverbaar. Ook deze snoeren zijn gewoon per meter te bestellen.
Ons assortiment gaat zelfs zover dat ook speciale kabel en snoer zoals purkabel, laskabel, stuurstroom snoeren bij ons zijn opgenomen.

Hirschmann COAX-kabels


alttext