Met de series van Berker geeft u het simpelste schakelmateriaal toch een mooie, klassieke uitstraling. De Berker 1930 serie neemt u terug naar de tijd waarin stijl en klasse nog boven sobere functionaliteit ging. Berker produceert schakelmateriaal met de look van de jaren 20 en 30, maar wel met de techniek van de 21ste eeuw. U kiest dus voor de perfecte combinatie van een tijdloos, klassiek ontwerp en veilige, moderne schakeltechniek!

 Lees meer >>

Berker 1930 klassiek schakelmateriaal

Met het klassieke Berker 1930 schakelmateriaal geeft u elk huis in een handomdraai een klassieke jaren 20/30 look. Stijlvolle en veilige afdekramen, draaiknoppen en schakelaars, waarmee u elk huis de allure van die Bauhaus-periode geeft. Heeft u een huis uit deze periode? Besteed dan aandacht aan de details en houd de klassieke look van uw huis in ere met dit klassieke schakelmateriaal. Klusspullen.nl bewijst bovendien dat een klassieke look niet duur hoeft te zijn!

Berker 1930 schakelmateriaal

Bijzondere uitstraling

Naast de traditionele schakelaars zijn in de 1930 serie ook 'nieuwerwetse' functies terug te vinden. Denk aan dimmers of USB-wandcontactdozen. Zo blijft u in stijl met uw sfeervolle woning en geniet u toch van alle mogelijkheden van nu. Met de kwaliteit van Berker uiteraard.

Keuze tussen kunststof, glas en porselein

Bij Berker gaat u altijd voor een optimale afwerking van schakelmateriaal. U heeft zelfs nog keuze in de stijl van uw schakelaars: gaat u voor licht, makkelijk te hanteren kunststof? Of kiest u liever voor het echte klassieke porselein? Of een afwerking met glas? De keuze is aan u, met Berker 1930 is het allemaal mogelijk.

Waar u ook voor kiest, met het Berker 1930 schakelmateriaal kunt u altijd rekenen op een perfecte afwerking in een zwarte of witte kleur. De klassieke Berker-kleuren zijn zwart (RAL 9005) en wit (RAL 9010). Voor het mooiste en beste eindresultaat is het aan te raden om verschillende materialen en kleuren niet te combineren.

Berker 1930 schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen.nl

Klusspullen.nl is het adres voor al uw klassieke schakelmateriaal. Met het A-merk Berker bieden we u het beste schakelmateriaal tegen de scherpste prijzen. Bestelt u vandaag, dan heeft u het schakelmateriaal vaak al binnen 2 werkdagen in huis: wij leveren circa 80% van onze bestellingen binnen 48 uur bij de klant af.

Heeft u vragen over het aansluiten van het Berker 1930 schakelmateriaal? Neem gerust contact op met onze helpdesk, per telefoon of per e-mail. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met al uw vragen. Klassiek 1930 schakelmateriaal, snel geleverd en het beste advies tegen een scherpe prijs: dat gaat alleen bij Klusspullen.nl!

Bekijk ook de andere series Berker schakelmateriaal eens.