De Berker S1 serie is de nieuwe standaard lijn schakelmateriaal van Berker by Hager. S1 vervangt de Berker M2 serie. S1 schakelmateriaal is leverbaar in het wit, creme, aluminium-look, antraciet en er zijn nog wat speciale kleuren verkrijgbaar.

 Lees meer >>

Berker S1 design

Het tijdloze design is strak maar dankzij de kleine bolling toch speels en modern. Berker S1 heeft diverse designprijzen gewonnen, zoals een iF Design Award. Ondanks dat het een standaard serie is, oogt het luxe. Bovendien is Berker S1 functioneel, robuust en gemaakt van duurzaam, slagvast en krasvast Duroplast kunststof.

Berker S1 schakelmateriaal

De afdekramen van het Berker B.3 en B.7 schakelmateriaal kunnen gecombineerd worden met Berker S.1 om geheel naar eigen smaak een stijl, afwerking en/of kleurstelling te creëren me bijvoorbeeld gebolde of glazen afdekramen en toch een vertrouwde bediening.

Ook kunt u onderling de verschillende S1 kleuren combineren. Een wit afdekraam met een antraciete schakelwip? Of een aluminium stopcontact in een creme raam? Combineer naar hartenlust en maak het volledig naar uw wens.

Berker S1 bestellen

Veel van het aanbod Berker S.1 is uit voorraad leverbaar en in dat geval binnen 48 uur (2 werkdagen) te leveren. Bij ieder artikel staat de voorraad van ons of onze leverancier vermeld. Is het artikel helemaal niet op voorraad dan zal de levertijd iets langer zijn, de verwachte levertijd zal dan worden aangegeven.

Naast snel, bestelt u S1 ook goedkoop bij Klusspullen. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Uiteraard ontvangt u 100% originele Berker producten: betrouwbare Duitse A-kwaliteit en degelijkheid.

Bovendien bent u dankzij ons Trusted Shops keurmerk verzekerd van het feit dat onze werk- en leverwijze aan alle wettelijke bepalingen en de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Bekijk ook de andere series Berker schakelmateriaal eens.