Met de R.3 serie van Berker haalt u modern en stijlvol schakelmateriaal in huis. De centrale bedieningsdelen zoals schakelwippen, dimmerknoppen maar ook de wandcontactdozen zijn rond waardoor u een eigentijdse uitstraling creëert. Beker R.3 is leverbaar in het wit en zwart kunststof, waarbij de kleuren onderling te combineren zijn.

 Lees meer >>

Berker R3 schakelmateriaal

Het contrast van de ronde bedieningsdelen van Berker R.3 met de vierkante afdekramen maakt R3 een lust voor het oog. Speelse dimmerknoppen en schakelaars in een strak jasje, geschikt voor zowel de kleurrijke kinderkamer als een strak en/of zakelijk interieur. Met de kwaliteit van Berker natuurlijk!

Berker R.3 is leverbaar in het wit (RAL 9010) en zwart (RAL 9005) kunststof, waarbij de kleuren onderling te combineren zijn voor een speels effect. Ook is R3 beschikbaar in versies waarbij de ramen gemaakt zijn van edelstaal, zwart glas en aluminium, in combinatie met zowel witte en/of zwarte kunststof centraaldelen (denk aan schakelwippen, dimmerknoppen, etc).

De 10mm dikke afdekramen zijn in de kunststoffen en glazen versies glanzend afgewerkt, beide metaalsoorten zijn onbehandeld zodat het materiaal het beste tot zijn recht komt. Alle uitvoeringen hebben een robuuste uitstraling. Overigens oogt R3 niet alleen robuust, dankzij de hoogwaardige materialen is het krasvast, slagvast en uiterst duurzaam.

Bekijk ook de andere series Berker schakelmateriaal eens.