Met een Gira dimmer haalt u niet zomaar een dimmer in huis: u kiest voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Het grootste voordeel: de Gira dimmer zijn naadloos te integreren met alle series Gira schakelmateriaal en geschikt voor alle lichtbronnen. De Gira dimmer is dus geschikt voor traditionele gloeilampen en halogeenlampen, maar ook voor dimbare spaarlampen en LED-lampen. Laten we eens inzoomen op de diverse soorten Gira dimmers en hun unieke kenmerken:

 Lees meer >>

Gira dimmer soorten

Gira draaidimmer

De Gira draaidimmer staat bekend om zijn eenvoudige bediening. Met een subtiele draaibeweging past u moeiteloos de lichtintensiteit aan, waardoor u de perfecte sfeer creëert.

Gira tast/druk dimmer

De tast/druk dimmers van Gira combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak. Door te tasten of te drukken regelt u soepel de helderheid van uw verlichting.

Gira LED-dimmer

Speciaal ontworpen voor LED-verlichting biedt de Gira LED-dimmer optimale prestaties. Geniet van een vloeiende en flikkervrije dimervaring, afgestemd op de eisen van moderne lichtbronnen.

Gira mini dimmer

Compact en krachtig: de Gira mini dimmer is ideaal voor situaties waar ruimte beperkt is. Ondanks het kleine formaat levert deze dimmer grootse prestaties.

Gira DALI-dimmer

Voor geavanceerde lichtregeling is er de Gira DALI-dimmer. Dit systeem maakt het mogelijk om individuele lampen in een grotere installatie apart aan te sturen, waardoor u ultieme controle hebt over de verlichting.

Gira LED-comensator

Optimaliseer de prestaties van uw LED-verlichting met de Gira LED compensator. Deze zorgt voor een stabiele lichtopbrengst en voorkomt ongewenst knipperen.

Universele LED-dimmer

De Gira universele LED-dimmer is geschikt voor diverse lichtbronnen en biedt een veelzijdige oplossing voor al uw dimbehoeften.

Goed om te weten

Elk type lamp vereist een eigen soort dimmer, of een dimmer die geschikt is voor meerdere soorten verlichting. Zeker voor het dimmen van LED-lampen is het van belang een dimmer geschikt voor LED te kiezen. Let er daarom op dat het maximale stroomverbruik van de gebruikte verlichting overeenkomt met de maximale belastbaarheid van de te gebruiken Gira dimmer. Tel het (maximale) wattage van de te dimmen lampen bij elkaar op en kies een dimmer die als maximaal vermogen (minimaal) ongeveer 10% boven het wattage van de lampen zit. Zo zorgt u voor een veilige marge en een lange(re) levensduur. Ook het instapvermogen is van belang, een dimmer die vanaf 40 watt werkt zal bijvoorbeeld niets met een lamp van 25 watt kunnen.

Dimmers moeten afgedekt worden met een dimmerknop. Voor een draai(druk)-dimmer is dit een draaiknop, voor een tast/druk-dimmer is dit een druktoets. Deze vindt u bij de gewenste serie onder de subcategorie dimmerknoppen.

Bestel de dimmer van Gira bij Klusspullen.nl

Ontdek de wereld van Gira dimmers bij Klusspullen.nl – waar kwaliteit, expertise en klanttevredenheid samenkomen. Bestel de Gira dimmer vandaag nog op Klusspullen.nl. Met snelle levering en deskundig advies staan wij klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van de perfecte verlichtingservaring in uw huis. Klusspullen.nl is uw online vertrouwde partner sinds 2006! Voor vragen of advies zijn wij slechts een klik of belletje verwijderd. Transformeer uw huis met de Gira dimmer!