Standaard 55, ook wel eens Gira Systeem 55 genoemd, is de standaard en meest toegepaste serie van Gira . Standaard 55 past in in elk interieur dankzij de tijdloze en neutrale maar toch smaakvolle vormgeving. Kies voor glanzend crème of voor een matte of glanzend witte afwerking.

Klik onderstaand op de gewenste uitvoering om alle bijbehorende en bijpassende onderdelen netjes gecategoriseerd weergegeven worden, waardoor bestellen extra eenvoudig is:

 Lees meer >>

Gira Standaard 55 schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen

Bij Klusspullen bestelt u Gira Standaard 55 snel, veilig en voordelig. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij doorgaans met één a twee werkdagen leveren. Wist u overigens dat Klusspullen.nl een officiële online Gira dealer is? Naast goedkoop koopt u dus ook vertrouwd, met Trusted Shops kopersgarantie!

Bekijk ook de andere series Gira schakelmateriaal eens.

GIRA Standaard 55: Een Tijdloze en Veelzijdige Keuze voor Uw Schakelmateriaal

Met zijn neutrale en tijdloze ontwerp past de GIRA Standaard 55 serie naadloos in elk interieur. Deze serie, ook bekend als Systeem 55, is de meest populaire schakelmateriaalserie van GIRA en biedt een breed scala aan functionele basiselementen.

Flexibiliteit en Compatibiliteit

De GIRA Standaard 55 is niet alleen aantrekkelijk, maar ook uiterst flexibel. Dankzij de compatibiliteit met het GIRA Systeem 55, kunt u kiezen uit meer dan 300 functionele basiselementen. Bovendien kunt u altijd overstappen op andere GIRA schakelaarprogramma’s, waardoor deze serie een veelzijdige toevoeging is aan elke ruimte.

Hoogwaardige Materiaalkwaliteit

GIRA Standaard 55 is vervaardigd uit slagvast en breukvast thermoplast kunststof, waardoor het bestand is tegen slijtage, zelfs bij intensief gebruik. Het materiaal heeft een hoge UV-bestendigheid en het oppervlak is gemakkelijk te reinigen.

Diverse Uitvoeringen en Functies

De GIRA Standaard 55 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder wit (RAL9010) in zowel glanzende als matte afwerking, en crème (RAL 1013) in een glanzende afwerking. U kunt kiezen uit verschillende varianten van de afdekramen, van 1-voudig tot 5-voudig, die zowel horizontaal als verticaal te gebruiken zijn. De serie biedt een breed scala aan basiselementen, zoals dimmers, schakelaars, stopcontacten, USB voedingen en pulsdrukkers.

Documentatie en Markering van Functies

GIRA Standaard 55 afdekramen zijn ook beschikbaar met transparante tekstkaders, ideaal voor het documenteren en markeren van de functies van basiselementen. Dit is vooral handig in omgevingen zoals laboratoria, kantoren, luchthavens en ziekenhuizen, waar duidelijke functiemarkeringen essentieel zijn.

Kies voor de GIRA Standaard 55 serie en ervaar de combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.