Het E2 schakelmateriaal van Gira kenmerkt zich door een modern en strak design met rechte hoeken. Hoewel over smaak niet valt te twisten, valt Gira E2 bij vrijwel iedereen in de smaak. Het design is tijdloos, breed toepasbaar en heeft niet voor niets enkele design prijzen in de wacht gesleept!

De E2 serie is gemaakt van hoogwaardig kunststof of edelstaal (metaal), is breukvast, UV-bestendig en eenvoudig te reinigen. Klik onderstaand op de gewenste uitvoering om alle bijbehorende en bijpassende onderdelen netjes gecategoriseerd weergegeven worden, waardoor bestellen extra eenvoudig is:

 Lees meer >>

Stijlvol design met rechte hoeken

Het design van Gira E2 wordt gekenmerkt door rechte hoeken, waardoor het een moderne en strakke uitstraling krijgt. Dit tijdloze ontwerp heeft niet voor niets meerdere designprijzen gewonnen en is breed toepasbaar in diverse interieurstijlen.

Kleur- en afwerkingsmogelijkheden

Gira E2 is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen. De mogelijkheid om kleuren en afwerkingen te combineren biedt volledige vrijheid voor een persoonlijke touch. Glanzende witte schakelaar met een mat afgewerkte antraciete schakelwip? Geen enkel probleem!

Gira E2 schakelmateriaal is makkelijk te onderhouden

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is Gira E2 niet alleen breukvast maar ook UV-bestendig. Daarnaast is het eenvoudig te reinigen, wat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling.

Compatibiliteit met Systeem 55

De gestandaardiseerde Gira centraaldelen van 'Systeem 55' zijn compatibel met Gira E2. Hierdoor kunnen alle Gira schakelaars, pulsdrukkers, dimmers, USB-wandcontactdozen, en RJ45 netwerkaansluitingen naadloos worden geïntegreerd.

Uitbreidingsmogelijkheden en afdichtingssets Gira E2

Voor situaties waar spatwaterdichtheid gewenst is, biedt Gira E2 afdichtingssets waarmee de standaard IP20 certificering verhoogd kan worden naar IP44. Hierdoor is het schakelmateriaal ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

Gira E2 vlakke montage voor strak resultaat

Gira E2 is ook verkrijgbaar in een vlakke uitvoering, waarbij de afdekramen slechts 3,4 mm dik zijn. Dit bereikt men door gebruik te maken van speciale inbouwdozen en vlakke afdekramen, wat resulteert in een subtiele en strakke afwerking.

Ruim assortiment bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen.nl, uw officiële Gira dealer, vindt u een ruime voorraad Gira E2 producten. Als erkende dealer leveren wij enkel originele Gira producten bestemd voor de Nederlandse markt, gegarandeerd veilig en gecertificeerd. Onze samenwerking met Gira zorgt ervoor dat zelfs als bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn, wij deze vaak binnen 48 uur (twee werkdagen) kunnen leveren.

Bestel Gira E2 schakelmateriaal bij Klusspullen.nl!

Koop uw Gira E2 bij Klusspullen.nl voor een combinatie van kwaliteit, expertise, en klanttevredenheid. Met snelle levering en deskundig advies staan wij klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van de perfecte verlichtingservaring in uw huis. Klusspullen.nl is uw online vertrouwde partner sinds 2006! Voor vragen of advies zijn wij slechts een klik of belletje verwijderd. Transformeer uw huis met Gira E2 schakelmateriaal!

Bekijk ook de andere series Gira schakelmateriaal eens.