Gira TX44 schakelmateriaal is spatwaterdicht en zowel binnen als buiten toepasbaar. Binnen is Gira TX44 uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, maar uiteraard ook prima toepasbaar in droge ruimtes. Buiten wordt Gira TX44 met name toegepast in de tuin, op balkons en terrassen. Gira TX44 is IP44 spatwaterdicht, diefstalbestendig, gemaakt van thermoplast en slagvast, breukvast, UV-bestending en weerbestendig.

Lees meer >>

Wij leveren het Gira TX44 schakelmateriaal in de kleuren wit, aluminium en antraciet. Voor een speels effect zijn de kleurstellingen onderling te combineren. Binnen de TX44 serie zijn standaard schakelaars en wandcontactdozen leverbaar. De functionaliteit van de TX44 serie is echter uit te breiden met vrijwel alle basiselementen uit de Gira Systeem 55 serie. Door toepassing van een verloopplaat kunt u zo bijvoorbeeld netwerk-, COAX- of USB-functionaliteit toevoegen, veilig verstopt en beschermd achter een klapdeksel.

Gira TX44 schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Klusspullen.nl is officiële Gira dealer en levert Gira schakelmateriaal snel en voordelig uit eigen voorraad, zo ook de drie kleurstellingen Gira TX44 schakelmateriaal. Wij bieden de mogelijkheid om uw Gira TX44 bestelling met PostNL te laten verzenden. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft, wij adviseren en helpen u graag!

Bekijk ook de andere series Gira schakelmateriaal eens.