Niko deurcommunicatie

Niko deurcommunicatie

Zit je 's avonds laat nog lekker op de bank naar "Opsporing Verzocht" te kijken, wordt er aangebeld! Je hebt geen idee wie er voor de deur staat. Van de aflevering waar je middenin zat heb je geleerd dat het maar zo een crimineel kan zijn. Maar het kan natuurlijk ook de buurvrouw zijn die een kopje suiker nodig heeft... Je komt er nooit achter als je niet open doet. Of toch wel? Met de Niko Deurcommunicatie oplossingen weet je het dus wel. Je hoort of ziet wie er voor je deur staat. Dankzij de infrarood leds kun je zelfs zien als je buitenlamp het niet doet. Jou gaan ze niet meer voor de gek houden. Je doet alleen nog open voor de buurvrouw.

 Lees meer >>

Producten worden geladen...


Deurbel wordt Niko Deurcommunicatie

Niko heeft veel ervaring in het bieden van mooie en bijzonder functionele deurbelsystemen. Deze gaan van een eenvoudige beldrukknop tot kwalitatief hoogwaardige buitenposten met een deurtelefoon of videofoon. Je kiest voor opbouw, inbouw of modulaire sets. De strak vormgegeven en compacte buitenunits hebben de functionaliteit die je zou willen. Ingebouwd in de poort van je oprijlaan of opgebouwd op de deur van je rijtjeswoning. Er is altijd een oplossing die zo eenvoudig of uitgebreid gemaakt kan worden als je zelf wilt. Vertrouw op Niko Deurcommunicatie voor een veilig gevoel. Weet wie er voor je deur staat vóór je open doet. 

Niko Deurcommunicatie in spraak en beeld

Niko Deurcommunicatie is er in veel uitvoeringen. Van een eenvoudige spraakintercom met één belknop tot een videobelsysteem met touchscreen en verbinding naar je smartphone. Toch hebben ze allemaal met elkaar gemeen dat ze van hoge kwaliteit zijn en aansluiten bij jouw wensen. Een Niko deurtelefoon gebruik je voor een gesprek met de bezoeker, voor het openen van de deur en om het licht aan doen. Er zijn wel 13 beltonen in te stellen. Daar zit vast iets bij wat jij prettig vindt.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Niko Deurcommunicatie-oplossing met video. Je kunt dan zien wie er voor je deur staat zonder de bezoeker eerst toe te spreken via de intercom. Dat kan zo z'n voordelen hebben. Buiten een camera en binnen een monitor waar je de aanbeller op kunt zien en beoordelen of je die meteen binnen laat door een aanraking van het touchscreen, of dat je eerst vraagt wat die komt doen. Je kunt op elk moment naar buiten kijken, ook als er niet is aangebeld. Gemiste bezoeken worden zelfs vastgelegd met korte video's, zodat je altijd weet wie er aan de deur was toen je even niet open kon doen.

Combineren Met Niko Home Control II

Een Niko Deurcommunicatie-oplossing kan geïntegreerd worden in je domotica systeem. Je hebt dan de volledige controle over alles in je huis, inclusief de voordeur. Op je mobiel kun je zien wie er heeft aangebeld. Je kunt met ze praten terwijl je via de deurbel-camera meekijkt. Je kunt zelfs de deur vanaf elke plek in de wereld opendoen. Dat kan heel handig zijn wanneer je huisgenoten hebt die wel eens hun sleutel vergeten. Je kunt ook de pakketbezorger vragen een pakketje achter je Kliko te leggen, bijvoorbeeld. Een Niko Deurcommunicatie systeem geeft je de vrijheid om je veilig te voelen als je onderweg bent of gewoon thuis. 

De voordelen van Niko Deurcommunicatie:

  • Kwaliteit: de Niko Deurcommunicatie buitenunit is bijna onverwoestbaar. Het systeem probleemloos.
  • 4 jaar fabrieksgarantie: je krijgt 4 jaar fabrieksgarantie omdat de fabricage bij elke stap wordt gecontroleerd.
  • Innovatie: Niko Deurcommunicatie is een innovatie met de gebruiker in gedachten.
  • Veelzijdigheid: voor elke gebruikerswens is een Nike Deurcommunicatie systeem beschikbaar.
  • Design: het ontwerp van de Niko Deurcommunicatie is slank en stijlvol.

Welke regels zijn er voor video-deurcommunicatie?

Omdat er (nog) geen specifieke wetgeving is voor deurbellen met een camera vallen deze onder de wetgeving voor bewakingscamera's. Dit betekent dat je de openbare weg in principe niet mag filmen. Daarmee zou de privacy van passanten immers geschaad worden. Iedereen heeft het recht om anoniem over straat te lopen. De beelden die je van mensen vastlegt met je deurbel zijn dan ook privacygevoelig en vallen onder de autoriteit persoonsgegevens. Het minste wat je kunt doen is met behulp van een sticker kenbaar maken dat er gefilmd wordt. Je zou zelfs een bordje in je tuin kunnen zetten. Je kunt ook de video deurbel zo monteren dat die alleen jouw tuin in beeld heeft (en degene die voor je deur staat). Ga in elk geval verantwoordelijk om met de gegevens die je verzameld.

Niko Deurcommunicatie kopen bij Klusspullen

Je koopt alle onderdelen voor Niko Deurcommunicatie bij klusspullen. Of dat nou gaat om een complete video kit met DIN-rail module of een instapmodel analoge deurtelefoon, je vindt het hier in de webshop. Je kunt het hele systeem voor jouw huis zelf samenstellen. Naar jouw behoefte. Profiteer van onze snelle bezorging en een retourbeleid van 30 dagen voor maximale flexibiliteit. Ontdek het volledige aanbod van Niko bij ons, inclusief alle benodigdheden voor een moeiteloze installatie. Met deskundig advies en uitmuntende klantenservice staan we altijd klaar om je te helpen. Bij ons vind je alle benodigdheden voor je projecten, waardoor we de ideale partner zijn op het gebied van elektrische systemen en schakelmateriaal.

Bekijk video's van Niko

  • Vervang je deurbel: Hoe vervang je jouw bestaande deurbel door 2-draads IP-toegangscontrole
  • Toegangscontrole: Bekijk een informatie over de mogelijkheden van een video-deurbel