Niko Original schakelmateriaal

Niko Original is synoniem aan harmonie en discretie in design. Deze serie stopcontacten en schakelaars, met hun kenmerkende zachte lijnen en teder kleurenpalet, is ontworpen om op subtiele wijze elke kamer te verfraaien. Perfect voor wie waarde hecht aan finesse en een discrete aanwezigheid. Niko Original past in elk gezellig en modern interieur. Laat je charmeren door de zachte, afgeronde vormen en kies voor een afwerking die elegantie uitstraalt.

 Lees meer >>

Niko Original: subtiel design en zachte lijnen

Met zijn zachte lijnen en licht-bolle vorm, is Niko Original de perfecte keuze voor alle interieurs waar functionaliteit niet in het oog hoeft te springen. Deze reeks, gekenmerkt door een teder kleurenpallet, is op de achtergrond aanwezig en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. De licht gebogen vormen laten deze Niko schakelaars overvloeien in de muur. Ontdek de charme en de subtiele schoonheid van Niko Original.

Mild kleurenpallet onderscheidt de Niko Original schakelaar

Niko Original onderscheidt zich niet alleen door de licht gebogen lijnen maar ook door de milde kleuren. Niet schreeuwerig, niet opvallend maar heel beleefd aanwezig in wit, crème en grijs. De gekozen kleuren voor deze serie passen bij de traditionele en bescheiden uitstraling. Voor sommige interieurs is het heel fijn als schakelaar en stopcontact juist niet opvallen maar bijna onzichtbaar opgaan in de muur. De kleuren van Niko Original zijn daarop gekozen. Twee tinten wit die passen bij moderne witte wanden. De frisse kleur Bright White past bij helder witte wanden in RAL 9003. De kleur White is dan iets minder helder wit en komt overeen met met het veelgebruikte off-white RAL 9010. Voor een wat warmer interieur zou je dan kunnen kiezen voor crème In RAL 1013. De lichtgrijze kleur, als laatste, is veel gevraagd en heeft daarom een vaste plek gevonden in het assortiment.

Installatie van Niko Original afdekramen 

Na plaatsing van het basiselement (bijvoorbeeld een dimmer of schakelaar) in de wand is het installeren van de gewenste designserie een fluitje van een cent dankzij het kliksysteem van Niko. U klikt eerst het centraaldeel (bijvoorbeeld een dimmerknop of schakelwip) op het basiselement. Vervolgens klikt u het afdekraam vast en uw installatie van Niko Original is voltooid!

Montage Niko schakelaar

Dit zijn de andere 2 stijlen van Niko

  • Niko Intense: Een bekroond, modern ontwerp verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren.
  • Niko Pure: Een strak design met diverse kleur- en materiaalopties. Deze serie heeft ook een designprijs gewonnen.

De voordelen van Niko Original nog eens duidelijk opgesomd:

  • Kwaliteit: Niko zorgt voor consistent functioneren en design met grondige controles in hun eigen laboratorium.
  • 4 jaar fabrieksgarantie: Elk product wordt zorgvuldig gemaakt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Innovatie: Niko blijft verbeteren door eigen onderzoek en inzichten uit de markt, om aan de behoeften van consumenten te voldoen.
  • Veelzijdigheid: Met diverse productlijnen voor verschillende design- en functionaliteitsvoorkeuren.
  • Design: Niko producten bieden een combinatie van elegant ontwerp en uitstekende prestaties.
  • Universele basiselementen: Dezelfde functionele basis wordt gebruikt voor alle series schakelmateriaal van Niko.

Niko Original schakelmateriaal kopen bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen.nl vind je bijna alle merken schakelmateriaal, inclusief Niko. Profiteer van onze snelle levering en een flexibele retourperiode van 30 dagen. Bestel het volledige assortiment van Niko bij ons, compleet met alles wat je nodig hebt voor installatie. Daarom zijn we jouw perfecte partner voor schakelmateriaal, met deskundig advies en uitstekende klantenservice altijd beschikbaar. Jouw one stop shop voor klussen!