Niko Intense schakelmateriaal

De Niko Intense serie is de de perfecte mix van moderne esthetiek en warme uitstraling, ideaal voor wie zijn huis niet alleen als leefruimte ziet, maar ook als een expressie van persoonlijke stijl. Deze stopcontacten en afdekramen, met hun uitgesproken karakter en visuele aantrekkelijkheid, verrijken elk interieur dat streeft naar een hedendaagse look met warme, uitnodigende accenten. Dat is niet alleen onze mening, maar ook de mening van de jury bij de IF Design Award die de sobere vorm met zachte lijnen hoog waardeerde.

 Lees meer >>

Niko Intense: ingetogen stijlvol

Het bijzondere zijaanzicht met strakke vormen en zachte belijning is anders dan de andere series. Het effect daarvan is een beetje schaduw op de wand die het afdekraam een ruimtelijk gevoel geeft. Het lijkt wel een beetje vóór de wand te zweven. Dit effect, gecombineerd met kleuren die in een modern interieur passen, geven deze bekroonde serie een bijzonder eigentijdse uitstraling.

Stijlvolle kleuren

De kleuren van de Niko Intens serie zijn niet opvallend maar opvallend ingetogen. Zowel een helder wit als de populaire off-white RAL 9010. Er is ook een prachtige donker bruin en een stijlvolle brons, beide met een heel warm karakter. Steeds meer gevraagd zijn zwart (RAL 9005) en antraciet (Ral 7022), die prachtig passen in een hedendaagse huisinrichting. Hierin voorziet de Niko Intense serie ook. Een zilver metallic versie met de naam Sterling Coated maakt de serie compleet. Koel, stijlvol en hygiënisch in uiterlijk.

Modieus en toch heel degelijk

Ontdek ook de kwaliteit van de Niko Intense serie. Een serie van schakelmateriaal die visueel aantrekkelijk is én een heel prettige aanraking heeft. Dat komt omdat Niko Intense wordt gemaakt van slagvast polycarbonaat dat je misschien kent door de merknamen Lexan® of Makrolon®. Door de keuze van dit materiaal is Niko Intens niet alleen super bestendig tegen stoten en krassen maar ook zelfdovend en drupwaterdicht (IP41). Uiteraard is schakelmateriaal van Niko hierdoor vrij van pvc, dus ook zonder weekmakers en makkelijk te recyclen. De combinatie van schakelmechanisme, centraalplaat en afdekplaat heeft een slagweerstand van IK06. In gewone-mensen-taal betekent dit dat een er in het laboratorium een hamer van een halve kilo op gevallen is van 20 centimeter hoogte en dat het materiaal niet stuk ging. Die kan dus wel wat hebben. 

Installatie van Niko Intense afdekramen

Dankzij het handige kliksysteem is de installatie van Niko Intense zo gedaan. Nadat het basiselement in de muur is geplaatst klik je eenvoudig het centraaldeel (zoals een dimmerknop of schakelwip) op het basiselement en bevestig je vervolgens het afdekraam. Klik en het zit!

Montage Niko schakelmateriaal

Dit zijn de andere 2 stijlen van Niko schakelmateriaal

  • Niko Original: Het fundament van het Niko-aanbod. Een rijke geschiedenis en duurzaam fabricaat.
  • Niko Pure: Een eveneens bekroond design met veel kleur- en materiaalopties.

Hier volgen nogmaals de voordelen van Niko Intense in het kort:

  • Kwaliteit: Niko staat garant voor consistent functioneren en ontwerp dankzij grondige controles in hun eigen laboratorium.
  • 4 jaar fabrieksgarantie: Elk product wordt zorgvuldig vervaardigd voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Innovatie: Niko blijft zich verbeteren door eigen onderzoek en marktinzichten om aan de behoeften van consumenten te voldoen.
  • Veelzijdigheid: Met verschillende productlijnen voor diverse design- en functionaliteitsvoorkeuren.
  • Design: Niko-producten bieden een combinatie van elegant ontwerp en uitstekende prestaties.
  • Universele basiselementen: Dezelfde functionele basis wordt gebruikt voor alle series schakelmateriaal van Niko.

Niko Intense schakelmateriaal kopen bij Klusspullen.nl

Klusspullen.nl biedt een breed scala aan schakelmateriaal van verschillende merken, zo ook Niko. Maak gebruik van onze snelle levering en een retourperiode van 30 dagen. Bestel het complete Niko assortiment bij ons, inclusief alle benodigdheden voor installatie. Hierdoor zijn we jouw ideale partner voor schakelmateriaal, met deskundig advies en uitstekende klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Jouw alles-in-één oplossing voor klussen!