Niko Friends of Hue wandzenders

Niko Friends of Hue

Wanneer een lamp gewoon aan en uit zetten niet voldoende voor je is neem je een dimmer. Als dan ook de kleur van het licht moet kunnen veranderen kom je al snel uit bij de "Hue" lampen van Philips. Sfeerverlichting met een turbo, eigenlijk. De kleur van het licht is over het hele spectrum in te stellen en de intensiteit van het licht van 0 naar 100%. Zo creëer je een sfeer met licht die op een andere manier niet mogelijk is. Dat stel je in met een app op je smart phone. Stel je nu voor dat je het licht wilt kunnen dimmen als de batterij van je mobiel leeg is... Daar heeft Niko de oplossing voor en daarom zijn ze Friends of Hue.

 Lees meer >>

Producten worden geladen...


Niko Friends of Hue is een dubbelloops dimmer op je muur

Met Friends of Hue dim je dus de lichtintensiteit én de kleurtemperatuur. Daarnaast kun je individuele lampen, voorgeprogrammeerde sferen, ruimtes en zones aansturen, allemaal vanuit dezelfde Friends of Hue dimmerschakelaar. Bepaal in de Philips Hue-app wat elke toets moet doen: aan- en uitschakelen, dimmen, of sfeer creëren. Deze "super dimmer" is voor 8 verschillende functies in te stellen. Door de knoppen lang of kort in te drukken kunnen vooraf ingestelde functies worden geactiveerd en uiteraard worden gedeactiveerd. Hiervoor moet de Friends of Hue dimmer wel verbonden zijn met een Hue bridge V2 controller.

Wat zijn Philips Hue bridge V2 en Zigbee® eigenlijk?

Kort gezegd is de Philips Hue bridge V2 het apparaat dat de lampen regelt en Zigbee® is de taal waarmee dimmerschakelaars, bridge en lampen met elkaar communiceren. De Friends of Hue dimmer communiceert dus draadloos met de Philips bridge, die op zijn beurt de boodschap doorgeeft aan de Hue lamp(en). Je kunt meer dan 20 Niko Friends of Hue dimmers koppelen aan 1 Philips Hue bridge V2. "Draadloos zeg je?" Ja, draadloos! Je kunt de Niko Friends of Hue dimmer overal plaatsen. Er is geen draad en zelfs geen batterij nodig. Je zou 'm bij wijze van spreken op de koelkastdeur kunnen plakken en dan werkt ie nog. We leveren er zelfs dubbelzijdig plakband bij!

Is Niko Friends of Hue te verbinden met Niko Home Control II?

Je vraagt je natuurlijk af of je dan niet alles in je huis kunt bedienen via de Friends of Hue schakelaar. Het antwoord is simpel: Nee. De Friends of Hue dimmer moet altijd verbonden zijn met de Philips Hue bridge 2 en die kan alleen Philips Hue lampen regelen. De Niko Home Control en Niko Connected Switch zijn andere systemen, die een andere taal spreken en elkaar dus niet begrijpen.

De voordelen van Niko Friends of Hue:

  • Kwaliteit: de techniek en afwerking zijn met grote aandacht gefabriceerd.
  • 4 jaar fabrieksgarantie: 4 jaar fabrieksgarantie is de standaard bij Niko omdat ze erg veel vertrouwen hebben in hun producten.
  • Innovatie: de Friends of Hue dimmers zijn ontstaan uit een behoefte bij klanten.
  • Veelzijdigheid: plaats De Friends of Hue schakelaars overal, zonder draad. Geen beperkingen.
  • Design: ook de Friends of Hue dimmers kunnen van elke Niko afwerking worden voorzien. Uitwisselbaar.

Niko Friends of Hue kopen bij Klusspullen

Natuurlijk heeft Klusspullen heel veel verschillende dimmers. Die dimmen op verschillende manieren. Als je echter je Philips Hue lampen met een vaste dimmer wilt kunnen bedienen in plaats van met je mobiel, dan kun je dat uitsluitend doen met een Niko Friends of Hue wandzender. En die kun je bij ons voordelig bestellen. Maak gebruik van onze snelle levering en een retourbeleid van 30 dagen voor maximale flexibiliteit.

Verken het volledige assortiment van Niko bij ons, inclusief alle benodigdheden voor een probleemloze installatie. Met deskundig advies en uitstekende klantenservice zijn we altijd beschikbaar om je te ondersteunen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je projecten, waardoor we de perfecte partner zijn op het gebied van elektrische installaties en schakelmateriaal.