Eaton is een bekende fabrikant van elektrische groepenkast componenten. Onderaan de pagina meer informatie over de groepenkast componenten van Eaton.
 Lees meer >>

Hoofdschakelaar

De hoofdschakelaar is een essentieel onderdeel in elke groepenkast en schakelt de stroomtoevoer van de groepenkast in en uit. De hoofdschakelaar van Eaton is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en stroomsterktes, afhankelijk van de vereisten van de installatie.

Aardlekschakelaar

De aardlekschakelaar is ontworpen om te beschermen tegen lekstromen en is een verplicht onderdeel in elke groepenkast. Eaton biedt een breed scala aan aardlekschakelaars, waaronder de standaard aardlekschakelaar en de gecombineerde aardlekschakelaar/installatieautomaat ook alamat genoemd.

Installatieautomaten

Installatieautomaten worden gebruikt om individuele circuits in een groepenkast te beschermen tegen overbelasting en kortsluiting. Eaton biedt een breed scala aan installatieautomaten, waaronder 1, 2 en 4-polige automaten met verschillende stroomsterktes.

Componenten voor modulaire opbouw

Eaton biedt ook componenten voor modulaire opbouw, zoals DIN-railklemmen en verbindingsklemmen, die kunnen worden gebruikt om verschillende componenten op de DIN-rail in de groepenkast te monteren.

Kortom, Eaton biedt een breed scala aan groepenkast componenten die kunnen worden gebruikt om de elektrische installaties in gebouwen te beschermen en te beheren. Het is belangrijk om de juiste componenten te selecteren op basis van de vereisten van de installatie om de veiligheid en betrouwbaarheid van de elektrische installatie te waarborgen.