Busch-Jaeger Standaard SIBusch-Jaeger Standaard SI / Duro 2000 schakelmateriaal

De meest toegepaste "standaard" serie schakelmateriaal van Busch-Jaeger: Standaard SI, ook Duro 2000 SI genoemd. Vervaardigd van hoogwaardig, sterk en uiterst duurzaam Duroplast kunststof in het crème ("elektrawit", RAL 1013) met een glanzende afwerking.

Busch-Jaeger Standaard SI schakelmateriaal

Het design en de kleurstelling is onopvallend en laat toch een blijvende indruk na. Bij aanraking is meteen duidelijk dat het hier om kwaliteit gaat, degelijk Duits design met het hoogste afwerkniveau. Voor zowel zakelijk als privé de beste keuze voor een verhoogd wooncomfort.

Naast afdekramen met afgeronde hoeken zijn ook meer hoekige beschikbaar. De overige delen, zoals de schakelwippen en centraalplaten, zijn identiek en dus uitwisselbaar. De uitvoering met het "vierkante design" is herkenbaar aan de toevoeging Linear in de naam.

Afdekramen zijn leverbaar in één- tot vijfvoudige uitvoeringen, zodat een grote variëteit aan mogelijkheden en combinaties gerealiseerd kunnen worden. Ook zijn losse opbouwbakken verkrijgbaar, waarmee deze design serie inbouw schakelmateriaal als volwaardig opbouw gebruikt kan worden.

Busch-Jaeger Standaard & Reflex SI maatvoering

Nu ook in het zwart

Een nieuwe toevoeging aan de Standaard SI serie is de zwarte uitvoering (RAL 9005). Vooralsnog betreft dit echter een beperkt deel van de mogelijkheden: afdekramen één- tot en met drievoudig, twee soorten wandcontactdozen en een centraalplaat voor netwerkaansluiten.

Liever wit?

Zoekt u de Standaard SI of Standaard SI Linear serie in het wit? Klik dan door naar de serie die Busch-Jaeger Reflex SI noemt. Qua vorm en functie identiek, enkel anders qua kleur materiaal.


Hirschmann COAX-kabels


alttext