Busch-Balance SI, kort simpelweg Balance SI, is een derde standaard lijn binnen het prachtige Busch-Jaeger aanbod. Geïntroduceerd in 2015 en bovenal modern vormgegeven. Busch-Jaeger zelf noemt het 'een spannende harmonie uit de rechte en convexe lijnen'. Eenvoudig, eigentijds en nu al geliefd. Balance SI is gefabriceerd uit hoogwaardig glanzend kunststof in de kleur RAL9010.


Busch-Jaeger Busch-balance SI schakelmateriaal

De Standaard SI en Reflex SI series zijn de standaard series Busch-Jaeger schakelmateriaal en al jaren vertrouwd en onverminderd populair. Het design mocht voor sommige smaken en inrichtingen echter wel wat moderner, wat aanleiding was om een nieuwe serie te ontwikkelen.

De nieuwe lijn Balance SI is gefabriceerd uit hoogwaardig glanzend kunststof in de kleur RAL 9010: wit, ook zuiverwit genoemd. Deze witte kleur is niet te verwarren met het soms als (elektra) wit aangeduide crème. Perfect voor op uw witte muren, of als een schitterend contrast met sprekende kleuren.

Het afdekraam kent een buitenmaat van 81mm, zowel horizontaal en verticaal. Het afdekraam is 12,3mm dik op het dikste punt en een schakelwip komt maximaal 17,8mm naar voren. Uiteraard toe te passen in standaard inbouwdozen en te combineren me alle standaard Busch-Jaeger basiselementen, voor een breed scala aan rijke functies en mogelijkheden.