Busch-Jaeger Pure RVS schakelmateriaal

De Busch-Jaeger Pure RVS serie is een schakelmateriaalserie die zich onderscheidt door zijn strakke design en duurzaamheid. De serie is vervaardigd uit 100% edelstaal, ook wel roestvrij staal of RVS genoemd, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. De serie is bijzonder populair, met name in de keuken. De schakelaars en afdekramen uit de Pure RVS serie zijn voorzien van een unieke anti-fingerprint coating. Deze coating zorgt ervoor dat er geen vingerafdrukken achterblijven op het materiaal, waardoor het er altijd netjes en schoon uitziet. Combineren met Busch-Jaeger basiselementen.

 Lees meer >>

Producten worden geladen...


Kenmerken van de Pure RVS Serie

De Pure RVS serie kenmerkt zich door zijn flexibiliteit. Ondanks de robuustheid en duurzaamheid van RVS, biedt de serie ruimte voor aanpassingen. Zo is het programma verkrijgbaar met 1- tot 5-voudig afdekraam en kan het zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden.

Edelstaal (RVS) is zuiver, kan niet roesten en is erg sterk. Roestvrijstaal lijkt qua kleur erg veel op zilver en heeft een lichte schittering, toon en textuur welke de meeste mensen graag willen zien in een tijdloze inrichting. Het hoogwaardige materiaal is in een speciaal productieproces aan het oppervlak behandeld en reduceert zo vingerafdrukken tot een minimum.

Daarnaast is de serie veelzijdig in gebruik. Busch-Jaeger biedt een divers aanbod aan functies zoals dimmers, kruisschakelaars, wisselschakelaars, serieschakelaars en verschillende wandcontactdozen inclusief USB / RJ45 data / COAX aansluiting. Ook basiselementen als kamerthermostaat en jaloeziebediening kunnen voorzien worden van een bijpassende RVS centraalplaat.

Busch-Jaeger Pure RVS schakelmateriaal

Anti-Fingerprint Coating

Een unieke techniek - anti-fingerprint coating genaamd - zorgt ervoor dat je wel een indruk achterlaat, maar geen afdruk! Zo versmelten esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit tot een perfecte eenheid. De strakke Busch-Jaeger Pure afdekramen in combinatie met de elegante schakelwippen of dimmerknopen passen perfect in een modern interieur.

Deze coating is ontwikkeld om de duurzaamheid en het uiterlijk van de producten te verbeteren. Het is een speciale behandeling die wordt toegepast op het oppervlak van het edelstaal om te voorkomen dat vingerafdrukken en andere vlekken zichtbaar zijn op het oppervlak. Dit betekent dat de producten er altijd schoon en nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Functies van de Pure RVS Serie

De Pure RVS serie biedt een breed scala aan functies. Of je nu op zoek bent naar lichtsturing, sensortechnologie of draadloze schakelaars, de Pure RVS serie heeft het allemaal.

Enkele van de beschikbare functies zijn onder andere Busch-Trevion, een vernieuwende sensortechnologie die zowel geschikt is voor conventionele besturingsdoeleinden als voor naadloze integratie in een Smart Home of Smart Building. Andere functies zijn onder andere ZigBee Light Link voor lichtsturing en lichtscènes, de Friends of Hue smart switch voor de bediening van Philips-Hue-lampen, en de Bluetooth Smart Switch voor slimme verlichtingsbediening op afstand.