De Busch-Jaeger Future Linear serie biedt een uitgebreid assortiment schakelmateriaal en elektrische componenten met een onderscheidend rechtlijnig ontwerp. Deze collectie omvat talrijke componenten zoals schakelaars, stopcontacten, dimmers en meer, die speciaal zijn ontworpen om te passen in een modern en strak interieur.

Lees meer >>

Enkele bijzondere eigenschappen van het Future Linear design zijn:

Minimalistisch design

Het ontwerp van Busch-Jaeger Future Linear is uiterst minimalistisch en strak. De afdekplaten zijn vlak met een rechtlijnig design, zonder randen of versieringen. Dit verleent het schakelmateriaal een moderne en tijdloze uitstraling.

Er zijn zes kleuren/afwerkingen beschikbaar: glanzend crème, wit en antraciet, evenals mat wit, zwart en aluminium/zilver. Het is mogelijk om verschillende kleuren te combineren, zoals zwarte randen met witte centraaldelen.

Modulaire opbouw

De Future Linear serie bestaat uit diverse componenten die op een uniforme wijze gemonteerd worden. Hierdoor is het eenvoudig om het schakelmateriaal uit te breiden of te vervangen. Daarnaast kan het schakelmateriaal volledig naar eigen smaak worden samengesteld op de volgende manier:

Binnenwerk

Dit is het technische deel van het schakelmateriaal, ook wel het basiselement genoemd, dat zorgt voor het schakelen of regelen van elektriciteit. Het binnenwerk kan worden uitgevoerd als schakelaar, stopcontact, dimmer of bijvoorbeeld als wandcontactdoos.

Afdekking

Dit is het zichtbare deel van het schakelmateriaal en heeft een belangrijke esthetische functie, maar is ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de bediening. De afdekplaat is bijvoorbeeld een (schakel)wip, (dimmer)knop of een centraalplaat en kan in verschillende kleuren en materialen worden geleverd, bovendien te combineren met diverse binnenwerken.

Sierrand

Het afdekraam, de sierrand die alle losse afdekkingen samen tot één geheel maakt. Bij Future Linear zijn deze enkelvoudig tot vijfvoudig beschikbaar, om een enkele opzichtzelfstaand geheel te maken of allerlei functies te combineren.

Opbouw Busch-Jaeger Future Linear schakelmateriaal

Hoogwaardige materialen

Busch-Jaeger Future Linear wordt vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het schakelmateriaal zeer duurzaam is en bestand tegen stoten.

Verlichte elementen

Bepaalde elementen van de Busch-Jaeger Future Linear serie zijn uitgerust met LED-verlichting, zoals schakelwippen met een controlevenster of dimmerknoppen met oriëntatieverlichting. Hierdoor zijn ze eenvoudig te vinden in het donker en creëren ze een sfeervol effect.

Gebruiksgemak

Busch-Jaeger Future Linear is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De schakelaars zijn gemakkelijk te bedienen en bieden een prettige haptische feedback. Daarnaast kunnen ze optioneel worden voorzien van pictogrammen die de functie aangeven, zoals een licht- of belsymbool op de schakelwip.

Samenvattend heeft Busch-Jaeger Future Linear een uniek design dat zich kenmerkt door minimalisme, modulaire opbouw, hoogwaardige materialen, verlichte elementen en gebruiksgemak. Door deze eigenschappen is de Future Linear serie een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar modern en strak schakelmateriaal.

Busch-Jaeger Future Linear schakelmateriaal

Als u op zoek bent naar het perfecte schakelmateriaal voor uw interieur, zoek dan niet verder dan de Busch-Jaeger Future Linear serie. Met zijn opvallende ontwerp, uitgebreide selectie van componenten en uitstekende gebruiksgemak, is het de ideale keuze voor iedereen die een moderne en stijlvolle uitstraling in zijn of haar woning wenst.