De Event serie van Gira is beschikbaar in drie kleuren, elk gemaakt van hoogwaardig gekleurd Thermoplast kunststof of in kleur gelakt (afhakelijk van de serie). Dit schakelmateriaal kent een gebogen afdekraam dat zowel horizontaal als verticaal te monteren is. In combinatie met rechte hoeken en vlakke centraaldelen blijkt Gira Event een ware lust voor het oog.

De beschikbare kleuren zijn wit, antraciet en aluminium. Onderling combineren is mogelijk maar hierbij is het van belang om wel de juiste onderdelen te bestellen. Het Gira Event afdekraam bevat een omlijsting in kleur voor de centraaldelen. Bestel de centraaldelen, zoals schakelwippen en wandcontactdozen, in dezelfde kleur!

 Lees meer >>

Gaat u voor luxe of chique? Zakelijk of privé? Gira Event combineert dit alles met robuust en duurzaam materiaal, dat tegelijkertijd licht en sterk is en bovendien slagvast, breukvast, halogeenvrij en UV-bestendig. Zo heeft u vele jaren plezier van uw schakelmateriaal. Bovendien kunt u het combineren met vrijwel elke functie van de Gira Systeem 55 basiselementen.

Bekijk ook de andere series Gira schakelmateriaal eens.