Niko Home Control II

Niko Home Control II

Niko Home Control is een domotica systeem. "Domotica?" -"Ja, domotica!" Een modieus woord voor het slimmer maken van je huis. Een "smart home" noemen we dat dan ook wel. Het inzetten van technologie om wonen net een beetje aangenamer te maken. Het Niko Home Control II systeem kan het.

 Lees meer >>

Producten worden geladen...


Niko Home Control II is synoniem aan domotica

Je kent vast wel dat je in de auto halverwege je vakantieadres in Zuid-Frankrijk ineens niet meer zeker weet of je de boiler wel uit hebt gedaan, of het aquarium juist aan? Met Niko Home Control II kun je dat gewoon met je smartphone doen. Vanuit Frankrijk. Dat geeft een prettig gevoel. Je kunt ook zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld, of automatisch de lampen aan en uit laten gaan zodat inbrekers denken dat er iemand thuis is. Je regelt alles dat een stekker heeft vanaf een centraal punt of vanaf je mobiel. Ook als je gewoon thuis bent.

Het Niko Home Control systeem biedt alle gebruikelijke basisfunctionaliteiten die je van een domotica systeem mag verwachten. Niko Home Control is een aanrader als je de kennis hebt een om een domotica-systeem volledig zelf te installeren en wanneer je wensen liggen binnen het gamma dat Niko aanbiedt. Om het systeem te kunnen installeren is ten minste basiskennis nodig van dit systeem. Het programmeren en instellen is iets voor de ervaren klusser of professional. Maar als het dan geïnstalleerd is zul je merken dat comfortabeler woont en een veiliger gevoel hebt. Bovendien bespaar je energie. Met Niko Home Control II kun je gerust zijn, in de wetenschap dat je huis (en apparatuur) op de meest efficiënte en effectieve manier werken. 

Combineren van Home Control II met partnersystemen

Je kunt verschillende systemen van partnermerken van Niko integreren in je Niko Home Control II installatie. Je dakraam of schuifraam openen en sluiten, je muziekinstallatie bedienen, je warmtepomp aansturen, je energieverbruik beheren, de luchtkwaliteit in huis regelen: allemaal mogelijk dankzij Niko Home Control en partners. Fabrikanten van uiteenlopende apparaten in huis zorgen samen met Niko dat jij die apparaten kunt bedienen met het Home Control II systeem. Dat maakt je leven pretttiger en je energierekening lager. Uiteraard is het systeem ook te bedienen met je stem door 'm draadloos te koppelen met Google Assistant of Amazon's Alexa.

Niko Home Control heeft partners voor deze functies:

 • Ventilatie: Aldes, Duco, Mitsubishi Electric, Nibe, Renson
 • Audio: Sonos
 • Auto opladers: Alfen, Blitz Power, Mennekes, Veton
 • Omvormers: SMA
 • Ramen: Reynaers Aluminium, Velux
 • Warmtepompen: Aldes, Bosch, Buderus, Bulex, Daikin, Danfoss, Jaga, Mitsubishi Electric, Nibe, Saunier Duval, Vaillant
 • Airco en verwarming: Daikin, Mitsubishi Electric
 • Gas Boiler: Bulex, Daikin, Danfoss, Saunier Duval, Protherm, Vailliant

Niko Digital Black

Digital black is een volledig personaliseerbaar bedieningsscherm voor Niko Home Control II met een uitermate gebruiksvriendelijke interface met duidelijke symbolen. Het scherm wordt automatisch geactiveerd als je het met de hand benadert en communiceert via je draadloze thuisnetwerk met het Home Control systeem. Vanaf het scherm zie je exact hoeveel energie er op elk moment in huis wordt gebruikt. Een eco-display, noemen ze dat. Dit prachtige minimalistisch ontworpen bedieningsscherm heeft onder meer de Red Dot designprijs gewonnen voor uiterlijk en gebruiksgemak.

De voordelen van Niko Home Control II bij elkaar

 • Kwaliteit: het Niko Home Control Programma is ontwikkeld voor gebruiksgemak en duurzaamheid.
 • 4 jaar fabrieksgarantie: de fabricage wordt bij elke stap gecontroleerd. Je krijgt 4 jaar fabrieksgarantie.
 • Innovatie: Niko ontwikkeld continue nieuwe functionaliteit met de gebruiker in gedachten.
 • Veelzijdigheid: je kunt het zo gek iet bedenken of het kan bediend worden met Niko Home Control II.
 • Design: Niko Home Control II is functioneel ontwerp en prijswinnend mooi!

Niko Home Control II kopen bij Klusspullen

Je koopt alle onderdelen van het Niko Home Control II systeem bij Klusspullen. Of dat nou gaat om een kant en klare starterskit, een DIN rail module of een bedieningspaneel van bekroond design: je vindt het hier in de webshop. Je kunt het hele systeem voor jouw huis zelf samenstellen. Zoals gezegd is het verstandig om eerst te overleggen met iemand die ervaring heeft met het installeren van Niko Home Control II. Een professional bijvoorbeeld. Of bel even met onze klantenservice.

Maak gebruik van onze snelle levering en een retourbeleid van 30 dagen voor optimale flexibiliteit. Verken het volledige assortiment van Niko bij ons, inclusief alle benodigdheden voor een eenvoudige installatie. Met professioneel advies en uitstekende klantenservice zijn we altijd beschikbaar om te assisteren. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je klussen, waardoor we jouw perfecte partner zijn op het gebied van elektrische installaties en schakelmateriaal.

Niko Home control II installatie:

 • Installatiehulp voor de starterskit om "energie" om je elektriciteitsverbruik te verminderen 
 • korte installatievideo voor de Niko Home Control draadloze hub