In augustus is het Berker maand bij Klusspullen. Extra aandacht voor alles van Berker en extra voordeel op alles van Berker!

Berker schakelmateriaal

Berker levert vele series schakelmateriaal en kan daarmee aan elke smaak en wens voldoen.

Berker
Zoekt u neutraal en onopvallend maar tegelijkertijd functioneel en duurzaam schakelmateriaal? Bekijk de M.2 (Modul 2) of S.1 series eens.

Klassiek schakelmateriaal om uw jaren 30 woning af te maken? Kies voor het prachtige en stijlvolle Berker 1930, het spreekwoordelijke puntje op de i!

Nieuwe Berker series

Onlangs hebben wij ons aanbod Berker schakelmateriaal een opfrisbeurt gegeven. Er zijn diverse series toegevoegd aan ons assortiment.

Een zeer gewaardeerde aanvulling is de Berker serie R, bestaande uit de R.1 serie met afgeronde hoeken en R.3 serie met rechte hoeken. Dit zeer fraai vorm gegeven schakelmateriaal springt in het oog door de ronde wandcontactdozen en ronde bedieningselementen. Een aanwinst voor elk interieur.

Nu tot 35% korting op Berker

Tijdens onze Berker actiemaand kunt u bij Klusspullen al het materiaal van Berker extra voordelig aanschaffen. Wij geven in augustus tot maar liefst 35% korting op de standaard winkelprijs!

Op zoek naar Berker schakelmateriaal? Of bent u zich nog aan het oriënteren voor een merk of serie? Kies voor Berker en profiteer nu van onze zeer scherpe actieprijzen!

Augustus Berker maand bij Klusspullen
alttext