In augustus was het Berker maand bij Klusspullen: extra aandacht voor alles van Berker en extra voordeel op alles van Berker.

Wegens succes verlengen we de actie en maken we van september ook Berker maand!

Berker schakelmateriaal

Berker
Het schakelmateriaal van Berker zal voor veel van onze klanten weinig tot geen introductie meer behoeven. Maar, niet iedereen is er zo in thuis. Kort en krachtig, waarom kiezen voor Berker?

De verschillende series Berker schakelmateriaal kunnen samen de gehele markt bedienen. Voor elke wens en elke smaak is een passende serie beschikbaar. Klassieke stopcontacten, moderne en strakke schakelaars of juist speels en kindvriendelijk schakelmateriaal? Wat anders? Berker heeft het.

Alle series zijn gemaakt van de hoogwaardigste materialen. Kies voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Verenig vorm, functie en veelzijdigheid en kies voor Berker schakelmateriaal.

Tot 35% korting op Berker

In augustus gaven wij tot maar liefst 35% korting op het schakelmateriaal van Berker. Zo spaart u ruim een derde van de prijs uit ten opzichte van de reguliere winkelprijs. Dat scheelt!

Heeft u nog niet geprofiteerd, bijvoorbeeld omdat u op vakantie was? Nog geen keuze gemaakt tussen één van de verschillende series? U heeft nog even de tijd:

Vanwege het succes laten wij onze actie namelijk in september doorlopen. Ook in september is het bij Klusspullen.nl Berker maand en geven wij u tot 35% korting op Berker!

Berker schakelmateriaal bestellen? Profiteer nu van onze zeer scherpe actieprijzen!

September is ook Berker maand bij Klusspullen
alttext