De Hager Group heeft, onder voorbehoud van toestemming van de kartel autoriteiten, met terugwerkende kracht met ingang van 1 januari 2010 Berker GmbH & Co. KG te Schalksmuhle in Duitsland overgenomen. De ondertekening van het koopverdrag vond 31 maart jl. plaats op het hoofdkantoor van Hager in Blieskastel. Namens Hager Group ondertekenden Daniel Hager, CEO en Philippe Ferragu. Namens Berker werd ondertekend door Rainer Berker, Dr Michael Klutmann, Dr Christoph Kuhmann en Dr Thomas Kuhmann.

De overname van een leidende Europese fabrikant van schakelmateriaal betekent voor de Hager Group een volgende strategische uitbreiding als totaalaanbieder van elektrotechnische systemen. Berker brengt de competentie en ervaring van meer dan 90 jaar succesvolle business activiteiten in.

De bedrijfscultuur en de rijke traditie van beide familiebedrijven vormen een uitstekende gemeenschappelijke basis voor een succesvolle toekomst onder het dak van de Hager Group.
De Hager Group, opgericht in 1955 is een onafhankelijk zelfstandig, familiegestuurd bedrijf en is een toonaangevende producent van systemen, oplossingen en services voor elektrotechnische installaties.

Bron: http://www.berker.com/nl/nederland/

alttext