Busch-Jaeger All weather is ideaal voor in de werkplaats, in de tuin of op andere plekken waar weersinvloeden en/of andere zwaardere omstandigheden hogere eisen stellen aan uw schakelmateriaal. Deze IP44 serie is spatwaterdicht, glanzend afgewerkt en verkrijgbaar in de kleuren wit, creme, aluzilver en antraciet.

 Lees meer >>

Busch-Jaeger All-Weather IP44 schakelmateriaal

Een enkelvoudig afdekraam is 91 mm hoog en breed. Er zijn ook tweevoudige (162 x 91mm) en drievoudige exemplaren (233 x 91mm) beschikbaar. Alle afdekramen komen 14 mm naar voren. Bij alle componenten wordt een afdichtingsring geleverd, waarmee All-Weather IP44 goed beschermd in een standaard inbouwdoos gemonteerd kan worden. Zo is het goed bestand tegen weersinvloeden en bovendien is het breukvast en vormbestendig.

Combineer All- Weather IP44 met Standaard SI

Met behulp van de All Weather IP44 verloopplaat met klapdeksel kunnen veel componenten uit de Standaard SI (en Reflex) serie nu ook buiten gebruikt worden. Doe de bij de verloopplaat geleverde afdichtingsring om het basiselement en plaats het geheel in de inbouwdoos. Positioneer het afdekraam, druk de verloopplaat op zijn plaatst en schroef deze vast met de centraalplaat voor het betreffende basiselement. Uw basiselement is nu IP44 afgeschermd!

Het bovenstaande is enkel mogelijk in combinatie met vlakke centraalplaten, een dimmer(knop) komt verder naar voren en is om deze reden niet mogelijk.

Toch niet wat u zoekt? Wellicht voldoet een andere serie Busch-Jaeger schakelmateriaal wel aan uw wensen!