Eaton Holec groepenkastEaton Holec groepenkasten

Eaton Holec is één van de bekendste leveranciers op het gebied van groepenkasten.

Een groepenkast, in de volksmond ook wel meterkast of stoppenkast genoemd, beschermt het elektrische systeem in geval van overbelasting, kortsluiting of aardfouten. In al deze gevallen wordt een sectie van het elektrische systeem door middel van een installatieautomaat of aardlekschakelaar automatisch uitgeschakeld, waardoor de kans op brand en letsel wordt weggenomen.

Voorop in veilige elektrotechniek

Naast groepenkasten die aan de geldende wettelijke normen voldoen, biedt Eaton Holec oplossingen die nog een stap verder gaan. Er wordt constant geïnnoveerd om oplossingen te bieden die nog beter aansluiten op de vereisten van de hedendaagse gebruikers van gebouwen. Eaton Holec groepenkasten zijn standaard bedraad en voldoen aan alle keurmerken zoals het welbekende KEMA keurmerk.

Eaton Holec Medusa: voor grotere woningen of kantoren

Wanneer er grotere groepenkast moeten worden toegepast heeft Eaton Holec de zogenoemde Medusa kasten. Medusa is een laagspanningsverdeelkast van maximaal 80 ampère voor toepassingen in (luxe) grotere woningen of kantoren. Er zijn ook voorgemonteerde Eaton Holec Medusa kasten leverbaar.

Bestel uw Eaton Holec groepenkast online

Bij Klusspullen.nl maken we het u graag gemakkelijk om een Eaton Holec groepenkast te bestellen. U selecteert de groepenkast en eventuele onderdelen in onze overzichtelijke webshop, betaalt met één van onze beveiligde betaalmethoden en hebt uw groepenkast vervolgens vaak al binnen 48 uur bij u thuis. Heeft u uw groepenkast nog sneller nodig? Informeer dan telefonisch naar de voorraad (0570-626255) en haal uw bestelling zelf af bij ons magazijn in Deventer.


Hirschmann COAX-kabels


alttext