Schneider groepenkastSchneider groepenkasten

Schneider groepenkasten staan bekend als goedkoop, betrouwbaar en duurzaam. Het Franse elektronicabedrijf Schneider Electric bestaat al sinds 1836 en maakt sindsdien al de veiligste oplossingen voor uw elektronica. In meer dan anderhalve eeuw is het bedrijf dan ook uitgegroeid tot één van de wereldleiders in energiebeheerssystemen. Uiteraard zijn groepenkasten van dit topmerk ook te verkrijgen bij Klusspullen.nl!

Eenvoudig en veilig installeren

De groepenkasten van Schneider staan bekend om hun installatiegemak. Met minimaal gebruik van gereedschappen monteert u de kasten in een handomdraai. Ook het uitbreiden van de groepenkast is een makkelijke klus, dankzij de grote werkruimte van maar liefst 20 mm, en de standaard doorverbindingkammen. Er kunnen in een standaard groepenkast van Schneider 24 modules van 9 mm per DIN-rail worden toegepast.

De groepenkasten hebben standaard 18 buisingangen voor zowel 16 als 19mm buis. Bovendien zijn al onze Schneider groepenkasten voorzien van een KEMA keurmerk.

Ruime keuze in Schneider producten

Kiest u voor Schneider, dan installeert u uw groepenkast op die manier die u wilt. Gaat u voor een kant-en-klare 1-fase of 3-fase groepenkast, compleet ingericht met de juiste groepen en schakelaars? Of kiest u voor een lege groepenkast, die u zelf kunt inrichten met losse onderdelen? Het is allemaal mogelijk met het ruime assortiment Schneider producten van Klusspullen.nl.

Advies over uw groepenkast

Heeft u een vraag over het installeren van uw groepenkast, of wilt u meer weten over het assortiment Schneider onderdelen van Klusspullen.nl? Neem dan gerust contact met ons op. Bij onze Helpdesk vindt u vakkundige medewerkers, die graag verder helpen met elke vraag op het gebied van elektronica. Wij helpen u graag het beste te halen uit uw Schneider groepenkast!


Hirschmann COAX-kabels


alttext