Schneider MertenSchneider Merten schakelmateriaal

Merten schakelmateriaal is al jaren een begrip. Sinds 2006 is Merten onderdeel van Schneider Electric, waardoor het onder diverse namen bekend is in de markt. Of u het nou Schneider schakelmateriaal, Schneider Merten schakelmateriaal of Merten schakelmateriaal noemt, het behoort tot de meest flexibele schakelaarsprogramma's.

Het van oorsprong Duitse kwaliteitsmateriaal is van de hoogste kwaliteit. Schneider heeft innovatie en luxe hoog in het vaandel staan, zonder dat dit ten koste gaat van het design. Het assortiment Schneider Merten schakelmateriaal omvat een breede keuze aan afwerkingen, van glas tot metaal en van kunststof tot hout. Uniek is het M-Creativ schakelmateriaal, dat transparant en volledig personaliseerbaar is.

Zoekt u degelijk, veelzijdig, mooi en scherp geprijsd schakelmateriaal? Schneider Merten heeft zonder twijfel een voor u geschikte serie en die vindt u natuurlijk bij Klusspullen.nl.

Schneider schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Wanneer u op zoek bent naar iets van Schneider/Merten, dan bent u bij Klusspullen aan het juiste adres. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd met PostNL, voor het grootste gedeelte uit eigen voorraad.

Wist u overigens dat wij naast Schneider Merten ook andere merken schakelmateriaal leveren? Bekijk ter inspiratie eens onze algemene schakelmateriaal pagina.

Schneider Merten

MINSKA: de IKEA LED-dimmer Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Hirschmann COAX-kabels


alttext