Schneider Merten M-CreativSchakelmateriaal Schneider Merten M-Creativ

Personaliseren is hot. Dat smaken verschillen weet Schneider Electric, voorheen Merten, als geen ander en resulteerde in de ontwikkeling van het nieuwe M-Creativ schakelmateriaal.

M-Creativ is het eerste personaliseerbare schakelmateriaal en beschikt over transparante afdekramen en bedieningselementen, waar u een eigen afbeelding in kunt plaatsen. Een stuk behang, om dit mooi door te laten lopen. Een opdruk om de functie van een schakelaar te benoemen. Een foto van dierbaren. Een zelfgemaakte tekening. Alles is mogelijk met Schneider's M-Creativ!

Waarom genoegen nemen met een standaard design als u zelf uw eigen schakelmateriaal kunt ontwerpen?
Schneider Merten M-Creativ transparant schakelmateriaal sfeerimpressie

M-Creativ is uniek schakelmateriaal

Schneider Merten's M-Creativ kenmerkt zich door afgeronde hoeken rondom en een vlakke, strakke afwerking. Het tijdloze design is breed toepasbaar, in zowel moderne als klassiekere interieurs. Het M-Creativ schakelmateriaal is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam kunststof.

De opbouw van M-Creativ is uniek en bestaat uit drie componenten:

1) Basisdeel, het daadwerkelijke afdekraam of bedieningselement.

2) Inleg, de gewenste afbeelding. Bijvoorbeeld een stuk behang, een foto of een eigen tekening.

3) Transparante afdekking. Beschikbaar als afdekraam, enkelvoudige schakelaar, wandcontactdoos en dimmerknop.
Hoe werkt M-Creativ?

Maak uw eigen M-Creativ ontwerp

Het maken van een eigen inleg, het hierboven genoemde punt 2, is eenvoudig. Knip uw behang, tekening of foto op maat of gebruik de handige online Mix & Match ontwerptool van Schneider Merten: upload een afbeelding, kies de juiste samenstelling van het schakelmateriaal en print deze, voorzien van handige uitlijning voor het uitknippen of uitlijnen.

Leverbaar met transparante en witte afwerking

M-Creativ schakelmateriaal is ook leverbaar met witte afwerking, voor die plaatsen waar een eigen design niet nodig of niet wenselijk is: Schneider Merten M-Creativ wit. Zo kunt u de stijl en vormgeving van het schakelmateriaal in één ruimte in één dezelfde lijn houden.

M-Creativ is onderdeel van Systeem M

De M-Creativ serie onderdeel van Schneider Merten Systeem M serie schakelmateriaal, bestaande uit diverse series met elk een eigen design. De Systeem M basiselementen zijn geschikt voor alle Systeem M series. Dit zorgt ervoor dat alle 280 verschillende functies van Systeem M meteen voor deze nieuwe serie beschikbaar zijn, M-Creativ breed toepasbaar is en een eventuele wissel van design mogelijk is zonder de basiselementen te vervangen.

Doe inspiratie op!

Inspiratie opdoen en praktijkvoorbeelden zien? Bekijk de Schneider Merten M-Creativ reclamespot eens:

In de Schneider Merten M-Creativ schakelmateriaal brochure treft u aanvullende informatie aan.

Schneider Merten M-Creativ schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Bij Klusspullen.nl kunt u het volledige assortiment Schneider Merten M-Creativ schakelmateriaal snel en voordelig aanschaffen.

M-Creativ is doorgaans uit voorraad leverbaar en daardoor veelal binnen 48 uur bij u in huis. Ook wanneer er geen voorraad is kan vrijwel altijd snel geleverd worden, dankzij goede afspraken tussen Klusspullen en fabrikant Schneider, eigenaar van het merk Merten.


Hirschmann COAX-kabels


alttext