Busch-JaegerBusch-Jaeger schakelmateriaal

Schakelmateriaal van Busch-Jaeger, de hoogste kwaliteit uit Duitsland met meer dan 130 jaar ervaring. Prettig in gebruik, breed toepasbaar en een lust voor het oog.

Klusspullen mag zich officiële Busch-Jaeger dealer noemen en is hier trots op. Wij bieden het complete assortiment schakelmateriaal van Busch-Jaeger aan en leveren dit voor een groot deel uit eigen voorraad, uiteraard snel en tegen scherpe prijzen.

Wellicht nog belangrijker, wij kennen deze producten door en door. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag. Onverhoopte problemen of andere vragen? Ook dan staan wij voor u klaar met uitgebreide service en minimaal 2 jaar garantie.

Design

Zoals Busch-Jaeger zelf aangeeft: "Design geeft ons leven vorm. Design visualiseert ons wezen. Design maakt functie leuk". Binnen het Busch-Jaeger schakelmateriaal aanbod zijn als gevolg series voor elk interieur, elke smaak en alle toepassingen te vinden. Modern of klassiek, strak of speels, binnen of spatwaterdicht buiten, inbouw of opbouw.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een neutrale serie die overal toepasbaar is? Bekijk de geroemde Standaard SI serie eens, ook als Linear-uitvoering te verkrijgen met scherpere hoeken. Of in het wit in plaats van creme als Reflex serie beschikbaar. Maar kijk ook eens naar het strak afgewerkt Future Linear, in verschillende kleuren zowel glanzend als mat te verkrijgen. Of wat dacht u van Pure Edelstaal, prachtig afgewerkt met roest staal en daardoor ideaal toepasbaar in een keuken of badkamer!

Functie

Alle series maken gebruik van dezelfde basiselementen, de 'delen in de muur' die de daadwerkelijke werking verwezenlijken.

De Busch-Jaeger basiselementen zijn zeer degelijk, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zijn deze goed doordacht. Neem de LED-dimmers als voorbeeld, deze zijn samen met Philips ontwikkeld en getest op samenwerking met vele soorten en merken lampen. Of de unieke USB-wandcontactdoos, waarbij een randaarde wcd samen met een USB-poort in één stopcontact is geplaatst.

Het voordeel van de universele basiselementen is dat u in de toekomst zo eenvoudig en goedkoop van serie, kleur en/of vormgeving kunt wisselen. Schaf nieuwe afdekramen, schakelwippen en bijvoorbeeld dimmerknoppen aan en hergebruik de schakelaars, pulsdrukkers, dimmers, data-sokkels, etc. Enkel de wandcontactdozen zijn hier een uitzondering op: deze worden altijd compleet geleverd, voorzien van de centraalplaat.

Over Busch-Jaeger

Busch-Jaeger is in 1926 ontstaan uit de fusie van het bedrijf van Heinrich Jaeger, al in 1879 opgericht, en het bedrijf van Friedrich Wilhelm Busch. De verenigde kracht, kwaliteit, betrouwbaarheid en innovativiteit maakt dat Busch-Jaeger zich in totaal al meer dan 130 jaar marktleider in de installatietechniek mag noemen.

Vanuit het hoofdkantoor in Lüdenscheid, Duitsland, blijft Busch-Jaeger hard werken aan het behouden van de het marktleiderschap. De producten worden in twee vestigingen in Duitsland geproduceerd, met recht 'Duitse degelijkheid'. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden conform DIN EN ISO 9001.

Menig elektroinstallateur verkiest eenmaal het materiaal van Busch-Jaeger en blijft vervolgens vasthouden aan deze betrouwbare partner, dankzij de kwaliteit en het installatiegemak. De goede reputatie, als lid van de ABB-groep (waardoor soms ook ABB schakelmateriaal genoemd), zorgt in woningen en gebouwen bovendien voor een waardevaste investering.

Busch-Jaeger schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen.nl

Bij Klusspullen bestelt u alles van Busch-Jaeger snel, voordelig, veilig en vertrouwd online, al sinds 2006.

Voorradige artikelen leveren wij binnen 48 uur (2 werkdagen). Bestelt u voor meer dan € 100, dan rekenen wij bovendien geen verzendkosten.

Per ongeluk foutief of teveel besteld? Wij bieden u een retourtermijn van maar liefst 30 dagen. Onbeschadigde producten worden dan zonder gedoe aan u gecrediteerd of omgeruild, net wat u wenst. Ons Thuiswinkel Waarborg lidmaatschap bevestigd u dat wij hoge standaarden en kwaliteitseisen aan onszelf en onze dienstverlening stellen.

Alternatieven

Mocht u niet kunnen slagen binnen het Busch-Jaeger aanbod, bekijk dan eens andere merken op onze schakelmateriaal-pagina.

Busch-Jaeger

Hirschmann COAX-kabels MINSKA: de IKEA LED-dimmer Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext