Oktober is bij Klusspullen Busch-Jaeger maand, de maand waarin u profiteert van extra voordeel op al het Busch-Jaeger schakelmateriaal! Busch-Jaeger

Busch-Jaeger schakelmateriaal

Busch-Jaeger is één van de vooraanstaande en grootste producten van schakelmateriaal. In vele huishoudens zijn één of meerdere van de standaard series terug te vinden: het crème Standaard SI of witte Reflex met ronde hoeken, of het crème Standaard SI linear of witte Reflex linear met rechtere hoeken.

De genoemde series schakelmateriaal zijn breed toepasbaar vanwege de neutrale kleurstellingen en de uniforme uitstraling. Het valt niet op, maar het trekt ook niet de aandacht. Het is er gewoon, zoals het hoort. De functie en kwaliteit zijn het belangrijkste. Degelijke schakelaars, breed toepasbare en kwalitatief uitstekende dimmers.

Design schakelmateriaal

Naast de standaard series levert Busch-Jaeger ook vele andere series. Prachtige designs, diverse materialen en afwerkingen.

Op zoek naar strak en modern schakelmateriaal? De Future Linear serie zet het spreekwoordelijke puntje op de i in uw interieur.
Busch-Jaeger Future Linear schakelmateriaal

Kies voor glanzend wit of antraciet of kies voor mat wit, zwart of aluminium/zilver. Deze laatste series zijn voorzien van een speciale coating om vuil af te stoten en blijven zo, ondanks de matte afwerking, lang mooi en schoon.

Echt wat anders? Met Busch-Jaeger Pure schaft u écht stalen schakelmateriaal aan. De 'look en feel' is niet te vergelijken met kunststoffen uitvoeringen. Met Pure kiest u voor zware, degelijke en vrijwel onbeschadigbare schakelaars en wandcontactdozen! Of wat dacht u de Decento serie: jaren 30 schakelmateriaal gemaakt van echt porselein. Stijlvol!

Officiële dealer

Klusspullen.nl is de enige officiële online Busch-Jaeger dealer in Nederland, iets waar wij erg trots op zijn. Wij zien ons dealerschap als een blijk van vertrouwen vanuit Busch-Jaeger, waardering voor onze werkwijze.

Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. In onze showroom kunt u het materiaal bekijken en aanraken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en van dienst zijn bij het gehele traject van oriëntatie tot aankoop en installatie. Onverhoopte problemen of defecten? Ook dan zijn wij er voor u, vanzelfsprekend.

Profiteer extra in oktober

Het bovenstaande is bij ons standaard, evenals een scherpe prijs. In oktober profiteert u echter nog meer door uw Busch-Jaeger schakelmateriaal bij Klusspullen aan te schaffen. Wij geven in oktober namelijk tot maar liefst 38% korting op alles van Busch-Jaeger!

Bestel uw Busch-Jaeger schakelmateriaal nu en profiteer!

Oktober is Busch-Jaeger maand met tot 38% korting op Busch-Jaeger schakelmateriaal!
alttext