De meeste mensen kennen het schakelmateriaal van Busch-Jaeger wel, maar wist u dat Busch-Jaeger ook prachtige armaturen maakt?

Busch-Jaeger Masterlight

Onlangs heeft Busch-Jaeger een serie Masterlight armaturen op de markt gebracht, buitenverlichting ontworpen door toparchitect Hadi Teherani. Deze slechts 33 mm diepe buitenverlichting is zeer stijlvol vormgegeven, voorzien van energiezuinige LEDs en vervaardigd van de hoogwaardigste materialen.

Innovatieve LED-technologie

Uniek is dat de standaard neutraalwitte lichtkleur (4200 K) van geheel naar eigen wens aangepast kan worden.

Het armatuur is voorzien van vijf witte LEDs en vier RGB kleuren LEDs. Zo kunnen vijftien kleuren licht weergegeven worden en is er altijd een bij uw woning, stijl of wensen passende kleur en sfeer verlichting te realiseren.

Dankzij de LEDs verbruikt de Masterlight slechts 11 watt aan stroom, waarbij de lichtopbrengst vergelijkbaar is met een 40 watt gloeilamp. Veilige en functionele verlichting in het donker, zonder hoge energiekosten!
Busch-Jaeger Masterlight verschillende kleuren verlichting

Eenvoudig gebruik en bediening

De ingebouwde schemerschakelaar schakelt bij schemer automatisch de verlichting in op 15% van het maximale vermogen, maar uiteraard kan ook handmatig in- en uitgeschakeld worden.

Om de lichtsterkte en/of lichtkleur te regelen maakt u gebruik van een impulsschakelaar (pulsdrukker, niet bijgeleverd). Druk kort op de impulsdrukker om tussen de 15 lichtkleuren te wisselen en houdt de drukknop langer dan één seconde in om de helderheid te regelen, eenvoudig!

Huisnummerverlichting

U kunt de Masterlight overigens niet enkel als fraaie buitenlamp maar ook als huisnummerlamp gebruiken. Plak de bijgeleverde en qua vormgeving bijpassende plakcijfers op de lamp om de lamp om te toveren in huisnummerverlichting. In combinatie met de automatische inschakeling bij schemer zorgt u er zo voor dat uw woning altijd goed gevonden kan worden, handig!

Signaleringsmodus

Er is overigens nog een vernuftige functie ingebouwd in de Masterlight: een signaleringsmodus waarmee de lamp gaat knipperen. Gebruik deze functie om goed de aandacht te kunnen trekken, bijvoorbeeld in geval van nood voor hulpdiensten.

Busch-Jaeger Masterlight bestellen

Klusspullen is de enige officiële online Busch-Jaeger dealer van Nederland en levert u Busch-Jaeger kwaliteit voor zeer scherp tarief. Klik op de gewenste kleur om de Busch-Masterlight eenvoudig, voordelig en snel in het antraciet, bruin, wit of zilver metallic te bestellen!

Busch-Jaeger Busch-Masterlight armaturen
alttext