Nieuw en uniek: schakelmateriaal met een basis van multiplex en een afwerking van linoleum.

GIRA Esprit linoleum-multiplex schakelmateriaal

Binnen de Esprit serie heeft GIRA nu een nieuwe lijn geïntroduceerd: linoleum-multiplex.

Zoals de naam al aangeeft is deze serie vervaardigd uit zowel linoleum als multiplex. Nieuw in de markt, prachtig op de muur en de perfecte afwerking voor een stijlvolle en smaakvolle inrichting.

Esprit Linoleum is onderdeel van GIRA's Systeem 55. Hierdoor zijn voor meer dan 300 reeds bestaande functies direct toepasbaar en hoeft u eventueel reeds aanwezige basiselementen niet te vervangen.

Ook zorgt dit ervoor dat de centraaldelen, denk aan schakelwippen, dimmerknoppen en centraalplaten, eveneens uitwisselbaar met andere GIRA series als Standaard 55 en E2. Zo bent u vrij om zelf kleurcombinaties te maken.

GIRA Esprit linoleum-multiplex

Natuurlijke materialen

Bij de productie van Esprit linoleum-multiplex maakt GIRA gebruik van unieke natuurlijke materialen.

Het afdekraam wordt vervaardigd uit multiplex: vijf lagen kruislings verlijmd berkenhout met een dikte van circa 3,4 mm. Dit zorgt voor een stabiele basis en een prachtig (zij)aanzicht, waarbij de gelaagde structuur zichtbaar blijft.

Bovenop het multiplex komt de linoleum toplaag, ongetwijfeld bekend als hoogwaardige vloerafwerking. Het linoleum is matglanzend, in verschillende kleuren beschikbaar en zorgt voor een luxe 9,9 mm dik afdekraam dat niet alleen prachtig oogt, maar ook prettig aanvoelt.

GIRA multiplex - linoleum

Esprit linoleum-multiplex bestellen

Kiest u ervoor om uw interieur te verrijken met het prachtige GIRA Esprit linoleum-multiplex schakelmateriaal? Bestel het dan bij Klusspullen.nl. Als officiële GIRA dealer kan Klusspullen u perfect adviseren en weet u zeker dat u kiest voor betrouwbare kwaliteit.

Bovendien profiteert u tijdens de huidige GIRA actiemaand van kortingen tot maar liefst 40%, het bewijs dat prachtig afgewerkt schakelmateriaal ook goedkoop kan zijn!

Bestellen kan eenvoudig vanuit onze GIRA Esprit schakelmateriaal pagina, waar u vervolgens de door u gewenste kleur kiest en daaronder alle bijbehorende en bijpassende onderdelen aantreft. Desondanks vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Meer informatie, functievoorbeelden en/of (sfeer)foto's? Bekijk dan de Esprit linoleum-multiplex informatiepagina op de GIRA-website eens!

alttext