PlafondventilatorPlafondventilator

Een plafondventilator is een simpele manier om verkoeling in huis te brengen. De ventilator brengt de lucht in een ruimte in beweging, waardoor deze koeler aanvoelt op de huid. Natuurlijk zorgt de circulatie van de lucht er ook voor dat er gemakkelijk frisse lucht van buiten aangetrokken kan worden. In vergelijking met airco’s verbruiken plafondventilatoren een stuk minder energie: het is dus ook nog eens een milieubewuste keuze!

Al onze plafondventilatoren kunnen aangesloten worden op het 230V netwerk in uw huis. Bedien uw plafondventilator met een schakelaar aan de wand, of kies voor een draadloze handzender, zodat u hem overal in de ruimte aan kunt zetten!

Plafondventilatoren van kwaliteitsmerk Itho

Ventilatiespecialist Itho is al jaren een autoriteit op gebied van het creëren van het ideale binnenklimaat in huis. Niet zo gek dus dat we bij Klusspullen.nl Itho hebben gekozen als hofleverancier van onze plafondventilatoren! Met slimme en eenvoudige oplossingen in ventilatie en verwarming zijn ze toonaangevend in de markt en komen ze tegemoet aan de wensen die vandaag aan de dag aan het woonklimaat gesteld worden. Kiest u voor een plafondventilator van Itho, dan kiest u voor bovendien altijd voor een fluisterstille, energiezuinige oplossing voor uw ventilatie in huis!

Uw plafondventilator binnen 48 uur geleverd

Eén van de grote voordelen aan online bestellen bij Klusspullen.nl is de snelle levering. Bestelt u uw nieuwe plafondventilator in onze webshop, dan kunt u hem vaak dezelfde week nog gaan installeren! Sterker nog: 80% van onze bestellingen worden binnen 48 uur geleverd.

Meer informatie

En heeft u vragen over de installatie van uw plafondventilator, of wilt u advies bij het kiezen van het juiste model? Onze medewerkers staan voor u klaar. Bel ons op 0570-626255 of mail ons op info@klusspullen.nl.


MINSKA: de IKEA LED-dimmer Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext