Hirschmann Koka 799 Coaxkabel Dat goede kwaliteit Coaxkabel van belang is, om storingen en/of slechte beeldkwaliteit te voorkomen, mag inmiddels bekend zijn. De komst van het 4G-netwerk, voor snel mobiel internet, zorgt ervoor dat goede kwaliteit Coaxkabels alleen maar belangrijker worden. Waarom is dat, hoe zit dat precies?

Het 4G-netwerk maakt gebruikt van de 800 MHz-band, dat dicht bij de voor televisiesignalen gebruikte 700 MHz-band ligt. Het geringe verschil in frequentie zorgt ervoor dat deze banden elkaar kunnen beïnvloeden en zo problemen als slechte beeldkwaliteit veroorzaken. Daar 4G op steeds meer plekken in Nederland wordt uitgerold, zullen storingen meer en meer voorkomen bij gebruik van mindere kwaliteit Coaxkabels.

Van Hirschmann leveren wij hoogwaardige Koka 799 Coaxkabels, voorzien van een uitstekende afscherming en voorzien van het Kabelkeur NLkabel Goedgekeurd keurmerk. Met Koka 799 Coaxkabel kunt u binnenshuis zelfs grote afstanden storingsvrij overbruggen. Kabelkeur NLkabel Goedgekeurd

Wij leveren Hirschmann Koka 799 coaxkabel per meter in de kleuren wit en zwart. In combinatie met de hoogwaardige Hirschmann KOSWI3 en Hirschmann KOKWI3 connectoren maakt u zo zelf hoogwaardige Coaxkabels, op elke gewenst lengte!

alttext