Een veel verkochte antenneversterker was helaas enige tijd slecht tot niet leverbaar. Reden voor ons om naar een alternatief te kijken.

Wisi VX67B

Tijdens onze zoektocht naar een geschikt alternatief zijn wij de Wisi VX67B antenneversterker tegengekomen.

Met één ingang, vier retourgeschikte uitgangen, laag ruisgetal, lage demping, ingebouwde voeding en 3 jaar garantie zijn de specificaties en eigenschappen in grote lijnen gelijk als veel andere modellen.
Wisi

Zo op het eerste oog lijkt het een prima versterker, maar is dat in de praktijk ook zo?

NLKabel Kabel Keur keurmerk

Om kort en duidelijk te zijn: ja, het is een prima versterker!

De Wisi VX67B is voorzien van het NLkabel Kabel Keur keurmerk. Oftewel, NLkabel Goedgekeurd en dus onafhankelijk getest. Zo weet u zeker dat de versterker geschikt is voor probleemloze samenwerking met Nederlandse kabelaanbieders zoals bijvoorbeeld Ziggo en UPC.
NLkabel Kabel Keur

Verschillen

Uiteraard zijn er verschillen tussen diverse versterkers, waarbij de versterking zelf het meest in het oog springt:

Bij bijvoorbeeld de GHV41MX loopt de versterking op per uitgangspoort, deze begint op 3 dB en loopt door tot 9 dB. De VX67B versterkt op elke poort 6 dB. Waar de ene versterker zo op sommige poorten een mindere en andere poorten een grotere versterking biedt, versterkt de Wisi alle poorten evenveel.

Of dat het bovenstaande een voordeel of een nadeel is verschilt per toepassing.

De maximale versterking is bij de Hirschmann wat hoger, wat een voordeel kan opleveren bij gebruik van (erg) lange kabels. Tegelijkertijd beschikt de Wisi over meer sterk(er) versterkte poorten, waardoor meerdere langere afstanden (tot +/- 20 meter) tegelijk overbrugd kunnen worden.

Buiten het bovenstaande verschil zijn er nog een aantal kleinere verschillen.

Denk aan een iets groter frequentiebereik bij de VX67 B en bijvoorbeeld een iets hoger (maximaal) stroomverbruik. Voor de dagelijkse toepassing mag dit echter geen verschil maken.
Wisi VX67B antenneversterker

Mocht u de Wisi willen bestellen of uw bestelling om willen zetten: let dan wel op de eventueel benodigde F-connectoren en eindweerstanden. Bij de Hirschmann GHV41MX leveren wij een aantal exemplaren mee, bij de VX67B en bij andere merken en modellen is dit niet het geval!

Welke versterker kiezen

Is een eventuele levertijd geen probleem en twijfelt u tussen de twee zojuist genoemde antenneversterkers? Met beiden doet u een uitstekende aankoop. De Hirschmann is wat bekender, de Wisi is wat voordeliger. Kwalitatief gezien zijn het beiden prima apparaten. Aan u de keuze!

Wat overigens goed is om te weten: mocht het onverwacht nou toch zo zijn dat niet de gewenste resultaten behaald worden, dan kunt u bij Klusspullen binnen 30 dagen retourneren of omruilen. Gewoon, zonder gedoe zoals het hoort.

Meer informatie en/of bestellen? Klik hier om naar de Wisi VX67B antenneversterker productpagina te gaan.

alttext