Nico's klusblog

Onlangs hebben wij een item in de BZT Show gesponsord!

BZT Show

De BZT Show is een televisieprogramma van de NCRV op Z@PP (NPO 3) waarin wensen van kinderen in vervulling worden gebracht, gepresenteerd door Jetske en Pepijn.

BZT Show
Nikki uit Middel wou heel graag zoveel mogelijk alarmen af laten gaan door de glaasjes in de bekende rode handbrandmelders in te drukken. Dit moesten overigens niet zomaar alarmen zijn, nee, heel specifiek het geluid van onder andere koeien en een huilende baby!

Het productieteam van de BZT Show heeft ons gevraagd mee te helpen om de wens van Nikki te realiseren, iets dat wij met veel plezier hebben gedaan!

Handbrandmelders

Wij hebben Ajax Handbrandmelders ter beschikking gesteld die in de opnamestudio werden geplaatst. Elke brandmelder werd vervolgens op een alarm aangesloten om een zo groot mogelijke chaos te creëren, geheel in stijl met de BZT Show.

In de aflevering van zaterdag 15 november kwam de wens van Nikki uit Middel aan bod. Naast dat Nikki's wens is vervulling is gegaan heeft Nikki bovendien het oude record van 4 brandmelders in 1,5 minuut af laten gaan verbroken!
Ajax 680R handbrandmelder

Zelf zien hoe Nikki het nieuwe record vestigt en de hele studio op de kop zet? Bekijk de aflevering op de NPO Uitzending Gemist pagina, vanaf 20:21 minuten is Nikki's item te zien.

Nico van het Klusspullen.nl-team

BZT Show 15 november 2014 aflevering brandalarm met Nikki
alttext