Is het er dit jaar weer bij ingeschoten om die handige klusser zijn schoen te vullen? Er is nog genoeg tijd om er niet alleen een leuke, maar ook handige pakjesavond van te maken. Wij geven graag enkele suggesties voor uw doe-het-zelver!

Elke klusser heeft wel eens een klus afgezegd omdat het regende of vroor. Of is toch gegaan en vervolgens ijskoud thuisgekomen na het klussen. Voorkom een nat pak, voorspel zelf het weer met een weerstation en rust daarna lekker warm uit voor de volgende klus onder uw elektrische deken.

Vergeet trouwens niet om uw telefoon goed op te laden, anders kunt u uw nieuwe draagbare Bluetooth speaker niet gebruiken voor een lekker muziekje tijdens het klussen. Uw telefoon en speaker opladen doet u makkelijk met een USB-stopcontact of op elke willekeurige plek met een draagbare accu.

Cresta RCE-1106

Cresta PWS210

Cresta K140XM

energiemeter

Piet Paulusma weerstation

elektrische deken

 

Cresta SSP330BT

Cresta CTA210

Ectron 1213050

draadloze Bluetooth speaker

draagbare USB accu

USB-insteek stopcontact

 

Drie weken na sinterklaas staat de kerstman vervolgens alweer voor de deur. Weer aan de bak, kerstboom optuigen. Een klusser krijgt ook nooit rust...

Maar een klusser kan het zichzelf wel makkelijk maken! Waarom elke keer de stekker van de verlichting opnieuw in het stopcontact steken als u de complete lichtshow ook vanuit uw luie stoel met een KlikAanKlikUit afstandsbediening in- en uit kunt schakelen?

Combineer dit met betrouwbare, duurzame en energiezuinige verlichting en u kunt weer jaren vooruit. Een prachtig professioneel LED ijspegelgordijn bijvoorbeeld, of superzuinige sfeervolle LED lampen in combinatie met prikkabel om uw eigen kerstverlichting op maat te maken. Zo doet de doe-het-zelver dat!

MK ICE Lite 018-342

KlikAanKlikUit duo set

KlikAanKlikUit trio set

LED ijspegelgordijn

2x wcd + afstandsbediening

3x wcd + afstandsbediening

 

Donne Prikkabel 2x1.5mm²

Prikkabel eindstuk

Lampfitting prikkabel

bestelpaar per meter

eindafwerking prikkabel

voor E27 lampen

 

Afdichtingsring prikkabel

Prikkabel stekker rubber

Interlight LED-lamp

voor veilig buitengebruik

met vlakke invoer en randaarde

E27 fitting warm-wit

Succes met klussen en geniet van de komende feestelijkheden!

Klusspullen.nl

 

alttext