Gezien de vraag naar waterdicht schakelmateriaal heeft Berker de W.1 serie ontwikkeld. Met W.1 levert Berker een IP55 gecertificeerde serie: beschermd tegen waterstralen en beschermd tegen stof in hoeveelheden die tot storingen kunnen leiden. Ideaal voor in (buiten)omgevingen die weer en wind moeten trotseren, of voor industrie waar alleen het allerbeste voldoet.

 

Berker W.1 schakelmateriaal

Berker W.1

De W1 serie is, zoals Berker zelf aangeeft, extreem robuust, fraai vormgegeven, montagevriendelijk en beschikbaar voor een concurrerende prijs.

Het Berker W.1. schakelmateriaal is modulair en kan zelf samengesteld en opgebouwd worden. Begin met de bodemdelen, de opbouwbak. Deze is beschikbaar in een enkelvoudige, dubbelvoudige en drievoudige uitvoering. Monteer hier vervolgens de gewenste schakelaar of bijvoorbeeld wandcontactdoos op, beiden complete combinaties van het inbouwdeel en het bedieningselement.

Dankzij het feit dat W1 zowel in het polarwit of staalgrijs beschikbaar is, desgewenst te combineren, is voor de meeste toepassingen en wensen een geschikte oplossing en passende kleurstelling leverbaar.

Naast reguliere schakelaars en wandcontactdozen zijn ook vele andere functies beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan sleutel- en/of noodschakelingen, signaalverlichting, antenne-, netwerk-, en luidsprekeraansluitingen.

Snelle en eenvoudige montage

Aan de achterzijde van de W.1 bodemdelen is een uniek afdichtingsmembraan aanwezig, waardoor de waterdichtheid zelfs na het monteren en verwijderen van een schroef gewaarborgd blijft.

In het bodemdeel is een kliksysteem aanwezig waarmee het inbouwdeel eenvoudig is te bevestigen. Middels een kwartslag-schroefsysteem is ten slotte de afdekking snel te monteren.

Door het bovenstaande zijn schroefschachten overbodig en blijft veel ruimte over en gaat het aansluiten van de bedrading met veel gemak.

Berker W.1 schakelmateriaal monteren

Productfilm

Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Berker heeft het onderstaande filmpje gemaakt om alle voordelen en eigenschappen van de W.1 serie te illustreren:

Berker W.1 bestellen

Interesse in het prachtige Berker W1? Bestellen gaat snel en eenvoudig vanuit onze Berker W.1 schakelmateriaal categoriepagina. Standaard scherp geprijsd, voorzien van een hoge korting en snel geleverd.

Vragen, hulp of advies nodig bij uw keuze of bestelling? Neem gerust vrijblijvend contact met onze specialisten op en wij helpen u graag!

 

alttext