Ook dit jaar zijn wij weer kanshebber voor de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS!

Thuiswinkel Awards

Thuiswinkel Awards
Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor bedrijven die producten en/of diensten online verkopen aan consumenten, organiseert dit jaar voor de veertiende keer de Thuiswinkel Awards.

Jaarlijks is dit het moment voor consumenten om hun favoriete deelnemende webwinkel(s) te beoordelen aan de hand van een korte vragenlijst bij een derde, onafhankelijke, partij.

Publieksprijs XS en XL

Afhankelijk van de omzet valt een webwinkel onder Publieksprijzen XS of XL, om gelijke kansen voor grote(re) en kleine(re) webwinkels te garanderen.

Klusspullen valt onder de Publieksprijzen XS en dingt mee naar de Award in de onderliggende categorie Klussen & Doe-Het-Zelf.

De webwinkel die in de eigen categorie gemiddeld de beste beoordeling ontvangt mag zich vervolgens de trotse winnaar noemen.

U begrijpt, een Award die wij graag willen winnen!

Driemaal scheepsrecht?

De voorgaande twee jaar hebben wij helaas naast de begeerde Award gegrepen. Na een jaar opnieuw nog harder ons best te hebben gedaan doen wij nu een derde poging. Is driemaal scheepsrecht?

Uiteraard hopen wij dit jaar te winnen en vragen u daarom om uw eerlijke mening over uw ervaring met Klusspullen te geven. Het kost slechts enkele momenten. Doet u ons dit plezier?

Breng uw stem uit!

U kunt ons beoordelen door op de volgende link te klikken: http://awards.kiyoh.nl/enquete/klusspullen_bv

Let op: nadat u uw beoordeling heeft ingevuld ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw beoordeling te bevestigen. Vul dus een geldig e-mail adres in en bevestig uw beoordeling, anders telt deze helaas niet mee.

Alvast hartelijk dank voor uw beoordeling, moeite en uw tijd!

Het team van Klusspullen.nl
Thuiswinkel Awards 2015 beoordeel Klusspullen
alttext